vrijdag 16 december 2011

15/12/2011 - A.D. ICE Gistel: infrastructuur Liggende Wip

ICE_Wipschutter

Een opmerkzaam lezer van de wipschutter én onze blog, vraagt zich misschien af waarom bijgaand bericht werd ingelast. Gisteren werd namelijk onze eerste eigen infrastructuur afgewerkt. Maandag laatstleden werd de liggende wip geleverd, en materiaalmeester Wim kwam gisteren het nodige doen voor de doeken c.q. beschermlappen achter de wip zelf, en de verlichting. Onze missie via De Wipschutter is echter duidelijk: we zijn in de eerste plaats schutters, in 2de rang schutters op staande, in 3de rang schutters op liggende, en natuurlijk willen we ons ook even op de kaart zetten. Natuurlijk zijn we met ICE Gistel al zowat heel Vlaanderen en Noord-Frankrijk rondgetrokken, en dat al sinds de zomermaaschietstandennden. Sinds Augustus houden we via functionaliteit in de iPhone 4S ook bij waar dat precies allemaal is. Enfin, toch waar Hoofdman ICE D allemaal heeft vertoefd… Zoals je op dit kaartje kan zien, kan je bezwaarlijk zeggen dat we rond de kerktoren gaan schieten…. Knipogende emoticon Impressive, niet..? Dat we dus volgende jaar es zelf een beschrijf moeten kunnen inrichten op staande, is een evidentie. Waar dat is, speelt geen rol. Iemand die bij ons wil komen schieten, omdat hij graag komt, die zal zich wel verplaatsen. Al de rest doet maar waar ie zin in heeft. Niet komen is dus ook een optie als een ander.

domp_2000Maar de 15de december zal ik niet licht vergeten: gisteren kregen we te horen dat mama ICE K binnen enkele dagen terug in topconditie thuis komt. Meer bepaald: om 14.45h kwam dat verlossend telefoontje. En prompt viel de stress van de voorbije dagen integraal van mij af. Er staat al een fles klaar. En gene rommel. Met minder zullen we niet tevreden zijn bij dergelijk goed nieuws!

Dom Pérignon brengt niet elk jaar een Rosé uit. De Vintage 2000 kreeg bij Parker een score van maar liefst 96/100. En dat proef je inderdaad! Mag gerust nog blijven liggen tot 2020, maar is nu al drinkbaar… En dat zullen we niet nalaten volgende week.

Kunnen we doen na een familiebeschrijfje op liggende. De juniors persevullinghadden gisteren alles al klaar gezet (uiteraard omdat het kriebelt om het zelf al es te mogen doen… Knipogende emoticon)

Papa moest natuurlijk al even demonstreren: ik had 2 schotjes nodig om de top in de latten eruit te schieten (een nr. 2 weliswaar), en 4 om de rechterzij eraf te knallen (en dat was een 1-tje). Niet zo slecht dus… Nu, wat wil je, met zo’n enthousiaste supporters naast mij, en bovendien het comfort dat ze graag pijlen rapen… Glimlach 

Verder: het mooie weer de komende dagen zal ervoor zorgen dat ICE Rudy zijn handen vol zal hebben op de Noordzee, en ook voor ICE Tom staat er veel op het menu: hij verhuist namelijk naar zijn nieuwe stek in Lombardsijde. We zijn in gedachten ook bij hen. Zeker als we erop schieten… Knipogende emoticon

Carpe diem mensen, vergeet dat niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten