donderdag 15 december 2011

14/12/2011 - Veldegem Den Artiest: schieting Liggende begiftigd door ICE Gistel

IMG_0330

Maandagavond werd via Peter uit Assebroek dit juweeltje geleverd. Normaalgezien wordt vandaag de afwerking gedaan: lappen langs achter en de zijkanten, verlichting, bevestiging in de grond, etc… Uiteraard met de goeie zorgen van onze materiaalmeester ICE Wim. Er zullen er gisteren in Den Artiest waarschijnlijk al gedacht hebben dat ik al niks anders heb gedaan dan geoefend, want ik schoot 3 puntvogels, en verongelukte er 2. Maar wees gerust: dat is gewoon geluk. Als een ervaren schutter ernaast schiet, dan hoor je niks anders dan dat ze geen geluk hebben. Een onervaren schutter die erop schiet: dat heet dan inderdaad ‘geluk’… ‘t Zal wel zo zijn hé Knipogende emoticon

Na een dag stress door het rondhotsen overal, moet de ontspanning ‘s avonds merkelijk deugd gedaan hebben, of waren het eerder de gelukwensen vanuit het ziekenhuis in Oostende? ‘t Zal inderdaad wel dat laatste zijn… Knipogende emoticon

Het beschrijf gisterenavond was ingericht door de leden van ICE Gistel, die ook Peter en enkele vrienden/vriendinnen, uitnodigde. Op Wip I stond koffie, op Wip II Mr. Propre onderhoudsproducten… Dank aan ICE Nadia om alles netjes te hebben geregeld! Na het eerste topspel (Top en Zijdes) werden die elke ronde aangevuld met geldvolgels van 5 EUR. Een mooie schieting dus!

IMG_0336ICE D had enkel oog voor 2 prijzen die hij er voor zichzelf had tussengezet. En was maar wat blij die na de 3de ronde al binnengehaald te hebben.

En dat ze goed hebben geslapen, het team thuis, dat bewijst de goedgemutstheid aan de ontbijttafel, niet? Mission accomplished!

Mama ICE K kan dus gerust zijn… De juniors zijn in goeie handen, maar wat had U gedacht?

IMG_0338

Voor de rest hoor je in de wereld niks anders dan slecht nieuws. Dat hoort niet op onze blog thuis. Dus ga ik er maar niet verder op in. Geniet en pluk de dag!

Of toch: Eddy Merckx die Commandeur wordt in het Légion d’Honneur… Onderscheiding uitgereikt door President Sarkozy. Proficiat!

En! Wie De Wipschutter leest, heeft ook een primeur gezien: de eerste inlassing van A.D. ICE..!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten