dinsdag 30 juli 2013

22-26/07/2013 - Nieuwpoort, Stene, Eernegem, Pita Ramses, Steenvoorde, Heist… en dan het weekendje van 27-28/07: Afstel Kasseien Eernegem wegens heirkracht, afkampingen Gouden Pijl, Blok & Beschrijf Nieuwpoort en Tir Championnat te Leffrinckoucke.

Ai ai… volgers van de blog zullen op hun honger zitten, maar goed, de frequentie van bloggen gaat wat mee met het lekkere weer, daarnaast blijken de dagen en nachten precies korter dan voorheen, maar dat is natuurlijk flauwekul. Niettemin: ik moet dringend bijwerken, maar bij deze: het zal ook voor vandaag & morgen niet zijn. Wie onze Facebook Fanpage volgt, die is wel aardig mee natuurlijk, maar mijn blog dient een ander doel, en is al es doorspekt met wat sociaal-economisch gewauwel voor de ene, denkwerk voor de ander. In elk geval dient als voorzet tot nadenken, over een breed spectrum aan onderwerpen.

Alvast morgen staat voor het eerste sportief hoogtepunt op het menu: de Challenge van de UAANF, dit jaar in Arneke. Met het team Ghyvelde dienen we de strijd aan te gaan over liefst 80 rondes tegen een kleine 100 teams. In team ook de mooiste sportieve titel te behalen in Frankrijk. Een plaats in de top 10 is zeker verdienstelijk, maar we mogen ook ambitieus zijn en hoger mikken. Zowel letterlijk als figuurlijk dus … Winking smile

Maar goed, zoals U verkiest: alvast woensdag iets meer gewauwel, en laat ons dan ook maar de frequentie wat opdrijven, niet?

Wat u zeker op uw bord mag verwachten? Een metafoor over heliocentrisch wereldbeeld welk Galilei bewees. Een discussie die zijn oorsprong vond dik 400 jaar geleden, en klaarblijkelijk nog immer actueel blijkt te zijn, althans in de metafoor waarmee ik u aan het denken ga pogen te zetten. Het zou in elk geval toch wel vreemd zijn dat iets waar we het al 4 eeuwen over eens zijn, geen grond van waarheid zou bevatten.We gaan dus even de parallel maken met de mens zijn natuur, en dus een zijsprongetje psychologie maken. Uiteraard voor de geïnteresseerden. Nog zoiets trouwens: er staat nergens geschreven dat u al die gewauwel MOET lezen, toch?

Cheers!

Mr. Guetteur… Winking smile

IMG_3379