zaterdag 25 mei 2013

19-24/05/2013 - Week van de verdoken rust…

IMG_2861

… onder dit heerlijk maanlicht arriveerden we gisterenavond thuis van een heerlijke avond ontspanning in Tillgem. De rest van de week? U zal nog even geduld moeten oefenen. Ik denk pas morgenavond ne keer heel het verhaal te doen.

Just 1 vraag: Al Capone of Gainsbourg..? U mag kiezen… Winking smile

IMG_2859

maandag 20 mei 2013

De aanloop naar het Pinksterweekend… En de (natte) start van een nieuwe week.

Een drukke week achter de rug, in die zin dat zelfs wat sport ‘IMG_2742s avonds nauwelijks een optie bleek. Die enkele uren, die zijn nochtans iets om naar uit te kijken, en de zinnen es te verzetten. Maar goed, je krijgt het in het leven ook niet altijd zoals je wil. Pas eerst woensdagavond kon ik de dIMG_2736eur uit. Een heerlijke lente-avond, om de de Coupe Maritieme te schieten (1ste eliminatie-rond) met Ghyvelde tegen Coudekerque. We klokten af op 79-71 en gaan dus door. Sterke ploegprestatie, en ook goed voor de economie, want op 35 rondes sneuvelden er weer 2 IMG_2764stuks. We lieten 11 punten staan, en dat was eigenlijk nipt. We hadden te kampen met een vrij stevige wind, en die ging wat liggen naar de IMG_2765avond toe. Dat deed ons een beetje vrezen voor de prestatie van Coudekerque, maar ze gingen niet over ons.

Donderdag moest ik dan alweer aan mij laten passeren, om dan vrijIMG_2777dag toch naar Tillegem te kunnen gaan: de schieting van de IMG_2780Hoofdman, en hulde van de Sire van de Vrije Archiers  2013, zijnde ondergetekende.

IMG_2785

Tillegembos !

IMG_3123Onderwijl leefden onze ICE Juniors zich al sportend uit, naast enkele rondjes boogschieten. Ook dat is inmiddels traditie. En tevenIMG_3109s werd Ruben in de bloemetjes gezet, want hij werd 5 jaar!Onder de wip werd het ook een feest, en tevens een sportieve strijd een Sire waardig.

Intussen was vrijdag ook de ICE-mobiel gearriveerd, waardoor we met IMG_2794meer comfort ‘en famille’ de hort op kunnen. Niet zonder de duizendpoot Henri, die ook zijn kookkunsKokchef Henriten  demonstreerde, vooraleer op stap te trekken, o.m. naar Eernegem

IMG_2804

Onderwijl maakten Kristine en Chris het mooie weer in Sint-Pieters-Leeuw… Chris was er duidelijk in vorm. En gisteren zondag, bleek Pinksteren ook inderdaad nog de zon mee te brengen. Dus IMG_2812na wat gerommel in de tuin, vertrokken we bus-gewijs naar Dudzele. Ook daar kunnen de kids zich volop uitleven: een prachtig terrein om te shotten, en dies meer. Louise demonstreerde ook nog es haar goeie vorm, en technische vooruitgang: ze tekende voor 2 vogels, en die waren telkens 1 pin verkeerd van deze die we bij wijze van oefening uitstaken. Mooi, toch? Ook die paar benen die mij gezelschap hielden. Maar de vermoeidheid sloeg onverbiddelijk toe: ‘t was sowieso al een zware weer, en een streep zon, waar je in alle rust door wordt bedwelmd (om de eclairkes niet te vergeten), misten hun effect niet. Beetje vroeg vertrokken dus, maar ‘t was mooi geweest. Al iets voor 3 deze morgen mocht ik al weer van een heel ander weertje getuige zijn: miezerige regen. Bwa. En net nu het Nationaal Jeugdcriterium is in Zedelgem. Onderwijl is het hier momenteel nog immer verdacht stil. Nu goed, ver is het niet, dus allicht kunnen ze straks nog hun criterium afwerken. Ik gun ze in elk geval wat pak! Wat we daarna doen, dat zien we dan nog wel…

zondag 19 mei 2013

11-18/05/2013 - Afkampingen Gouden Paard Waregem - 83ste Keizerschieting KNBBW te Middelkerke… En waar is de lente..?

DSCN0111






DSCN0096






DSCN0147











Er valt al weer veel te updaten sinds dat weekendje... Zo ondermeer over de Coupe Maritieme te Ghyvelde tegen Coudekerque, de Sire-Hulde te Tillegem, en een namiddagje Eernegem, Sint-Pieters-Leeuw, etc... Intussen is Pinksteren ingezet. Ik hou 'a raincheck' tegoed dus, om op de voorspelde druilerige Paasmaandag (morgen dus) de blog weer up te date... ;-)

Straks misschien even naar Stekene, en dan namiddag..? Even afwachten wat we met het gezin samen kunnen doen.

U kan ook altijd even piepen op onze Facebook Fanpage, want daar staan updates sneller à jour.
Zie: http://www.facebook.com/adicegistel ! Stay tuned for more!