zondag 18 september 2011

17/09/2011 - ledenschieting Heist

In de namiddag waren onze troops in Heist: ladies Linda en Nadia, men Tom, Wim, Rudy en Dominiek. We kregen bovendien bezoek en gezelschap vanuit Wintam met Kris en Kristine, die met ons meekampten.

Er stond wat vis op de wip als prijs. Zalm, heilbot en pladijzen... We schoten er aardig wat op, en dus kon elk met lekkere visdelicatessen huiswaarts. Dominiek haalde 2 toppen neer, Rudy 2 kallen en een zijde. Ook in het hoogspel was ICE Gistel weer bij de pinken, want ook Nadia en Tom deden er nog een zijde bij, en bijgevolg schoot ICE zo maar even net iets meer dan 2 volledige topspelen bij elkaar. We do rule, don't we..?
Een hele prestatie telkens van Linda om bij te houden wat er allemaal wordt geschoten. Zeker met geld- en naturaprijzen door elkaar... En als ICE scherp staat, dan mag Linda haar potlood slijpen ook... ;-)


Op de keper beschouwd een zeer succesvol dagje voor ICE. Benieuwd of we morgen diezelfde lijn zullen mogen doortrekken..?

Och ja, de aandachtige lezer vernam al van het op stapel staande huwelijk van ICE Tom volgende week. Terwijl ik dit schrijf, staat de brave jongen zijn vrijgezellenavond te ondergaan. Jammer dat we hier geen live footage kunnen bieden, maar allicht wordt dat het gespreksonderwerp morgenochtend. En vooral: Tom beloofde (allicht tegen beter weten in), om 8h present te staan voor de 7 hoge in Harelbeke. We shall see... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten