zaterdag 17 september 2011

17/09/2011 - 7 hoge Menen (prijs Sylvain Vromant)

On our way... Dat was deze morgen rond de klok van 8.45h...
Goed tijdig arriveerden we te Sint Joris Menen voor een schieting ingericht door Vromant Sylvain ter ere van 60 jaar schutter. Faut le faire!


Er gaven dik 32 schutters present, waaronder best wel wat fransen, voor de 7 hoge 's morgens. ICE was er vertegenwoordigd door Tom, Wim en Dominiek.


Fotograag van dienst was Supermario (Vrij & Blij) himself!


Tom had de taak op zich genomen om voor een ontbijt te zorgen, zodat de ICE men stevig aan de bak konden voor de wedstrijd. En neen, die wedstrijd, Tom, dat was niet het invullen van een kruiswoordraadsel. Toeme Tom, soms heeft ie moeite zijn aandacht te focussen. Is het niet met zijn ICE Fly, dan is het dit weer... bekijk even Tom puzzelt ...

Enfin, de overheerlijke met Maredsous oversmeerde piccolo's van bakker Ludo te Gistel, misten hun effect niet. Of toch niet op Dominiek.
Hij slaagde erin om op wip 1 de titel binnen te halen met 24 punten, voor de gereputeerde Freddy van Zedelgem (22p). Wim schoot 18 punten, Tom hield het op 6.
Op wip 2 stond er geen maat op Filip van Waregem met evenzo 24 punten.
ICE deed het daar ook nog zo slecht niet: Wim met 19p, Tom met 13p en Dominiek met 12p.
De winnaars mochten op de foto voor de Weekbode, waar eerstdaags nog een artikel en wat foto's te zien zullen zijn. ICE Gistel haalt regelmatig de regionale pers.

Tot slot werden ook de schutters die hun 60-jarig jubilee vierden ook nog in de bloemen gezet door Hoofdafgevaardigde Gilbert Meeuws van de KNBBW, die de prachtige gekaligrafeerde diploma's kwam overhandigen:

Sylvain zelf is de kaligraaf van dienst. Prachtig werk als je het even in detail bekijkt!

Bon, mission accomplished. Althans voor deze voormiddag. Voor zij die het nog niet wisten: Tom stapt volgende week vrijdag in het huwelijksbootje. Hij had nog een belangrijke taak te vervullen over de middag, en alvorens de overige ICE leden te vervoegen op de ledenschieting in Heist...
Zoek de fout hieronder...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten