maandag 19 september 2011

19/09/2011 - Eernegem Kermis

Een mooie namiddag kondigt zich aan. Waarom niet op een 'boogscheut' van Gistel naar het beschrijf trekken naar aanleiding van de lokale kermis? Dat was inderdaad een retorische vraag... ;-)


ICE men Wim en Dominiek gaan ernaar toe. Ook onze vrienden van Dudzele (Lieve, Johny en Staf) zullen er ook zijn. Benieuwd wat we deze keer zullen presteren? Wij ook!


Het werd een leuke namiddag. Ondergetekende verslaggever diende net voor de voorlaatste ronde te vertrekken, maar dan lag al één en ander op onze tafel, naast wat vogels stond Dominiek in voor top en kalle, terwijl Wim en Johny tekenden voor een zijde.

Het strafste was echter vast te stellen dat er onder de schutters een appeldief scheen te zitten. In het park naast het plein van Eernegem staan namelijk enkele fruitbomen. De bewakingscamera's konden dit beeld vastleggen, waar de bewuste dief vrij duidelijk op te zien is... Meer nog, hij schijnt zelfs met een arrogante blik in de camera de veiligheidsdiensten uit te lachen, zich allicht onschendbaar wanend...
Wie de onverlaat herkent, mag zich wenden tot de lokale politie (zone Kouter). Alle tips zijn uiteraard welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten