woensdag 21 september 2011

21/09/2011–Ieper Willem Tell / Torhout Sint Sebastiaan

 

ICE Linda en Rudy trekken deze namiddag naar Zillebeke voor een beschrijf van Ieper Willem Tell (waar we eerder al es langsgingen voor de Kattenschieting, en er ook werden uitgeregend… Knipogende emoticon).

Afbeelding kaart

ICE teamde samen met Johny en Lieve van Dudzele. De mannen namen het opperwerk voor hun rekening: Rudy schoot top en kalle, Johny een zijde. De ladies gingen voor de vogels: Linda liefst 5, en Lieve ook 1 stuk…

ICE Dominiek ging vanavond naar de gildenschieting in Torhout. Ook hier even een kaartje zodat de lezer kan localiseren:

Afbeelding kaart

Naar jaarlijkse traditie is er een mosselavond voorzien. Liefst 77 schutters en genodigden mochten aanschuiven voor alles samen 115kg mosselen die werden klaargemaakt. Een hele prestatie van de inrichters!

Voor het kampioenschap was Dominiek niet te stuiten, en brak ook het seizoensrecord in punten: liefst 17! 1 vogel, 1 hoek, 3 kallen en 1 top… Ei zo na waren het nog 2 hoge, want met het laatste schot werd het gaaikloefje nog gedraaid, maar viel helaas niet. Een beetje tandengeknars bij de schutters achter Dominiek was het gevolg… Knipogende emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten