maandag 19 september 2011

19/09/2011 - Nieuwpoort - sluitingsschieting kampioenschap 2011


Een fenomenale avond van Keizer Rudy. Hij schoot zodanig veel hoogvogels dat iedereen die achter hem passeerde vol bewondering mocht staan kijken. Maar goed, vorig jaar kroonde hij zich tot Keizer van Belgiƫ, en dat betekent dat je tot de schare schutters behoort waar nauwelijks iemand zich mee kan meten.
Gelet Rudy dan nog enkele ledenschietingen moest missen (omwille van professionele verplichtingen), wint ie over het ganse jaar, en meer bepaald gemiddeld gezien, ook zo goed als alle klassementen. Behalve dan die van de vogels in het spel: daar klaarde zijn vrouw Linda de klus, door eerste belager Mario netjes voor te blijven.
Dikke proficiat!

Beste figurantenrol was dit jaar weggelegd voor neofiet-schutter Dominiek, die daarvoor ook in de prijzen valt. Ervaring komt ongetwijfeld met de jaren (en vooral veel oefenen), dus is er nog beterschap mogelijk.
Rudy en Linda winnnen ook het ploegenklassement met een straatlengte voorsprong op de rest.

Individueel slagen onze juniors Louise en Julie er trouwens nog in om 4 senior schutters achter zich te laten. Puike prestatie ook van onze kleine meiden!
Karoline kreeg vandaag de prijs voor de minste "pak"... Jammer, maar toch niet onaardig te zien hoe ze evolueert.
En onze Tom: die concentreert zich op zijn prijs van komende vrijdag: hij mag namelijk de ultieme prijs ophalen voor de schepen van burgerlijke stand! Hear hear Tom & Stefanie!

Tot blogs...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten