vrijdag 23 september 2011

22/09/2011–afgezakt naar terrein Nieuwpoort

Op donderdagavond schiet de gilde van Westende op het plein van Nieuwpoort. Het eerste anderhalf uur schieten de schutters hun kampioenschap. ICE Tom is er lid, en vandaag was ook de laatste schieting die meetelde voor dat kampioenschap. Tom verloor op 1 puntje van Mario het algemeen klassement, maar haalde niettemin de titel binnen van de meeste punten op hoogvogels. Proficiat ICE Tom!

Het 2de anderhalf uur wordt er traditioneel een potjesschieting gehouden. ICE Dominiek nam al enkele keren deel daaraan. Ook vanavond. Er viel 1 panache in dat potje, nl. de linker kalle, en die werd dan nog geschoten door de hoofdman van Westende. Meer hoeven we niet te vertellen over de prestaties van ICE Tom en Dominiek. Wel kunnen we zeggen dat er niet slecht werd geschoten, maar meer ook niet… Bedroefde emoticon

In het clubhuis was intussen ook het klassement van Sint Sebastiaan Nieuwpoort à jour. Bij Nieuwpoort zijn een pak meer ICE leden actief: juniors Louise en Julie, ladies Linda en Karoline, en men Tom, Rudy en Dominiek.

Alle titels binnen het kampioenschap werden door ICE binnengehaald, zoals je hieronder kan zien. De eerste kolom is het aantal punten op de hoogvogels, de tweede die van de gewone vogels, en de laatste kolom het totaal klassement. ICE Dominiek scheerde de hoogste toppen dit jaar (letterlijk Glimlach) door zowel algemeen als met de hoogvogels het meeste punten binnen te halen. Gelet je slechts winnaar kan worden in 1 categorie, gaat de titel voor de hoogvogels naar de dichtste achtervolger, in deze dus ICE Rudy. Zoals eerder al bericht, haalde LInda haar titel binnen met de kleine vogels. ICE Rules dus!

nieuwpoort

Mooi zo, niet waar? Bon, Tom staat straks een andere uitdaging te wachten, want vrijdag om 14h is ie ontboden op het stadhuis te Middelkerke om zich daar in de echt te verbinden met deerne Stefanie. Nadien mag het feest losbarsten. Niettemin beloofde Tom al zaterdagnamiddag op het appèl te zijn voor het beschrijf waar we heen trekken. Als dat geen doorgedreven enthousiasme voor de sport is. Gelukkig kent Stefanie haar toekomstige al een beetje… Emoticon met brede lach

ICE stuurt uiteraard een vertegenwoordiging naar de plechtigheid, dus wellicht krijgen jullie daar later ook nog één en ander over te lezen. In elk geval: dikke proficiat aan het toekomstig paar vanwege alle ICE leden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten