zaterdag 24 maart 2012

24/03/2012 - Tornooidag A.D. ICE - Lippelo - Overmere - De Haan en misschien nog wel ergens..?

vuurzee_wetteren

Apocalyps? Zo moet het geleken hebben voor de mensen die deze nacht passeerden aan het tankstation te Wetteren langs de E40. Een chauffeur met een spreekwoordelijke vlieg in zijn oog reed een LPG-leiding stuk, en liet zo ongeveer 16.000L LPG ontvlammen… Deze ochtend stond het daar dus nog in brand. Straf. Eén auto die zo’n schade kan aanrichten. Om die kerel daar in Toulouse te straffen, knalden ze schijnbaar liefst 20 kogels in zijn lichaam. Ook dat lijkt me straf…

IMG_0807Nu goed, straf nieuws om de dag mee te beginnen, en dan misschien ook straf nieuws op ons kampioenschap? Wel, vandaag niet. Geen van de ploegen die vandaag aantraden, konden de top 5 binnendringen.

Individueel waren de opvallendste dagprestaties:

  • Dirk van Eernegem die zich met 10 punten naar eenIMG_0805 gedeelde 7de stek schoot, en dat terwijl diezelfde ploeg de rode lantaarn van de ploeg A.D. ICE Ladies & Juniors afsnoept!
  • Lucien van Merendree SS die met 7 vogels naar een gedeelde 2de plaats  klom…
  • Voor het eerst ook 2 heren die zich “spaarden”, en bijgevolg noch vogel en dus noch punt konden laten optekenen: John van Eernegem, en Chris van Merendree SS. En niet dat ze geen wip hebben gepast nochtans.

Als gebruikelijk zijn alle tussentijdse resultaten inmiddels al weer à jour op onze kampioenschapsrubriek op deze blog.

Hetzelfde overkwam ik overigens vrijdagavond zelf tijdens de afkamping voor de witte vogels, remember…? Morgen mag ik het met een ploeg van A.D. ICE, samen met Wim, Tom, Chris en Christophe trouwens ook zelf es gaan doen in een gemengde ploeg… Nadien kunnen we opnieuw praten… Knipogende emoticon

* * *

ICE Chris & Kristine, die voortreffelijk werk leverden voor het begeleiden van de kampende teams, trokken nog naar Lippelo (59+4 schutters daar – VHV). Ze misten er wel een ronde, maar kwamen toch nog met 10 stuks naar huis… 4 vogels (Chris 3 en Kristine 1) en Chris knalde ook 3 pijlen in 2 stukken, samen dus nog 6 extra stuks… Engel

* * *

ICE Rudy en Linda trokken naar de openingschieting van de 3de wip in Overmere, waar ondermeer ook azalea’s te schieten waren. Ook daar werd het 3-1, dus de verhoudingen zoals in Lippelo werden er integraal doorgetrokken. Voor zover ik kon vernemen, waren die 6 extra ‘stukken’ er niet bij, maar wel de bloemen. 127 schutters ginder trouwens… Best dat het al een lekker weertje was!

* * *

Zelf trok ik direct door naar De Haan, alwaar we Louise haar 10de verjaardag in familiekring konden vieren… Het was verwacht stil in de auto op de terugweg naar huis. Ik vermoed dat ze het zo geen 5’ konden volhouden, vooraleer naar dromenland te vertrekken… Het buitenspelen had hen deugd gedaan, dat is duidelijk… En zelf genoot ik ook van de rust en de zon. De boog kan niet immer gespannen staan natuurlijk. En een beetje zen voor ons eigen optreden morgen, dat kan ook geen kwaad… Knipogende emoticon Het wordt in elk geval een behoorlijk drukke ochtend, en ‘t zal moeten vooruit gaan. En is er nog impact op de top 5 te verwachten? Allicht wel, maar het moet nog altijd geschoten worden, dus we zijn uiterst benieuwd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten