maandag 26 maart 2012

25/03/2012 - finale tornooidag klassement Gemengd A.D. ICE Winter 2012 - Het hart van de Vlaamse Ardennen aan de Scheldekant - Middelkerke in de mist…

 

Het klassement van ons tornooi voor deIMG_0817 ploegen met katrolbogen (of gemengd katrol/latten) viel vandaag in haar definitieve plooi, met de laatste 6 teams die IMG_0818kwamen kampen. Mooie resultaten, en verdiende winnaars. We danken ook alle deelnemende ploegen voor hun enthousiasme. Ook die zijn winnaars natuurlijk.

 

  • Vrij & Blij III met Wouter, Mario, Gio, Benny en Peter schoten IMG_0822zich naar een 1ste plaats met 46 punten.
  • Individueel overklaste Els van Asper op het nippertje nog ICE Karoline en Sofie van Zeveneken op punten: 10, maar Sofie van Zeveneken bleef aan de leiding met 6 geschoten vogels.
  • Bij de heren zagen we een oppermachtige Davy van Asper die op zijn ééntje de klassementen op punten én op aantal vogels op zijn naam schreef met respectievelelijk 16 punten en 10 vogels.
IMG_0825

Alle resultaten zijn intussen al up-to-date voor de nieuwsgierigen… ;-)
http://icegistel.blogspot.com/2011/12/kampioenschapchampionnat-ad-ice-gistel.html

Hoe meer likes en shares op onze fanpage http://www.facebook.com/adicegistel, hoe meer kans er is dat we dit volgend jaar zeker opnieuw doen!

Het laatste team schoot zich naar die begeerde eerste plaats…

ICE D, en het ganse A.D. ICE Team & sympathisanten die zorgden voor een vlekkeloos verloop! En dat voor een bende beginnelingen… ;-)

Naast de eerdere eervolle vermeldingen, nog deze uitsmijters:

  • A.D. ICE Ladies & Juniors was de enige volledig vrouwelijke ploeg, waarbij dan nog 1 schutter het met de lattenboog deed
  • Eernegem verloor hun rode lantaarn nog op de valreep
  • Gemiddeld genomen schoten de ploegen 29,26 punten, wat iets hoger was dan mijn voorspelde 28 per ploeg voor deze laatste dag.
  • Ik zat iets dichter wat betrof wip 2, daar was het verwachte gemiddelde 9 punten per ploeg, en het werden er marginaal meer (9,17).
  • … de rest van het cijferwerk, dat is voor een mentale break de komende dagen!
  • ofwel waren alle deelnemers verdacht diplomatisch, echter ik vermoed enige oprechtheid: NIEMAND gaf aan zich NIET geamuseerd te hebben. Laat nu dat net een orde-woord zijn als we zowel de statuten van de KNBBW lezen, evenals een uittreksel van het relaas van de Voorzitter op het congres… Ik denk dat wij ons steentje zeker hebben bijgedragen. En dat als maatschappij die nog een eerste verjaardagskaars moet uitblazen!

* * *

Oudenaarde  -  14u30  -  78 schutters in de stralende zon

Waren present van ons team: ICE Kristine, ICE Chris, ICE Wim, en ICE D. Supporters die de Vlaamse Ardennen kwamen verkennen: ICE Karoline met de juniors Henri, Julie & Louise. En ICE Kristine ging met ‘het potteke’ lopen… Knipogende emoticon We kwamen er maar aan iets over 15u, eer alles opgeruimd was in Gent, en dik 2u later trokken we ook al iets terug huiswaarts, de dag was lang genoeg geweest, niet?

IMG_0827

Toch even binnenpretjes gehad daar: bleek dat je daar op staande met vizier mocht schieten. Dus zochten wij dan ook maar wat takken bij elkaar, om een geïmproviseerd visier te maken. In elk geval kon je na elk schot aan die takjes draaien, en dIMG_0828at was ook wat we degene die met dat speelgoed op hun boog, na elk schot naarstig aan het doen waren. Zo zie je maar, wij passen ons makkelijk aan! Emoticon met brede lach

We konden geniet van temperaturen tegen de 20° en een stralend zonnetje…

* * *

Middelkerke  -  13u  -  80 schuttters in de mist (letterlijk dan)

Schoten 2x de Paasblok neer: Freddy en Katleen van Roeselare en 14 anderen deden dat 1 keer (waaronder Linda). Het bleek aan de kust zeker 10° kouder en mistig, maar een meterke of 25 hoog kijken, dat moet nog gelukt hebben. Rudy vogelde namelijk nog ene, terwijl Linda er ene neerkalde…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten