maandag 5 maart 2012

4/03/2012 - Tornooidag A.D. ICE… - Blankenberge Carnavalschieting - finale gehaald in Leuven!

6 ploegen kwamen hun kans wagen, waaronder 2 met de lattenboog. Alle resultaten, zowel voor de ploegen, als individuele prestaties, kan U via deze link nog es nalezen.

Mijn prestatie nadien was niet om aan te zien: zowel letterlijk als figuurlijk. Ge kunt maar proberen leren uit fouten natuurlijk. Anders kan je jezelf als botweg dom bestempelen. Ik zal maar pogen dat laatste te vermijden.

Het blijkt moeilijker te zijn dan ikzelf had kunnen inschatten. De inrichting zelf om te beginnen: daar komt heel wat werk bij kijken achter de schermen, en ook tijdens de diverse kampingen is er heel wat werk te verzetten. Inzet van velen maken dat mogelijk.

Engagement is duivels moeilijk. In een gezin, in een bedrijf lijkt dat evident. In een hobby is dat al minder evident. En dat is wellicht omdat het werk achter de schermen onzichtbaar is. Ook de intenties zijn onzichtbaar. Dus maakt iedereen er zijn eigen waarheid van. Zo eenvoudig als het op het eerste zicht lijkt, zo complex blijkt het achteraf allemaal te zijn.

Je engageert je finaal zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers, want die laat je beter schijnen voor een ander.

En het eerste mea culpa, dat begint bij jezelf. Bij deze. Waar blijft die lente toch? Als je vandaag door het raam kijkt, dan lijkt ze letterlijk alvast ver weg. Maar figuurlijk kijk ik er ook naar uit.

* * *

Onze materiaalmeester ICE Wim, die net als Chris al gezorgd had dat alles op wieltjes verliep op ons tornooi, die trok in de namiddag naar Blankenberge, waar er carnavalschieting was, voorafgegaan door een blok op 2 wippen. Op Wip I won Bjorn Van Paemele, en ICE Wim was nog bij de kampers op Wip II maar moest dan de duimen leggen voor Kenny. Knappe prestatie van de jonge lui van Zedelgem. Al bij de kampers zijn is natuurlijk ook al een dikke prestatie. Die mannen van ICE doen het toch niet slecht als er wat grote(re) blokken opstaan.

* * *

En nog goed nieuws: onze ploeg met ICE leden: Wim, Tom, Chris, DD en ‘invaller’ Bram haalde de finale in Leuven. Afspraak volgende week zondag 11/03 om 11h. Hoe meer supporters, hoe liever! Knipogende emoticon

* * *

IMG_0740

Onze ICE Tom, die was een ruilhandeltje gaan doen, zo probeer ik uit dit bericht te begrijpen…

Glimlach

Geen opmerkingen:

Een reactie posten