zaterdag 3 maart 2012

3/03/2012 - Putte Robin Hood 10u + beschrijf 14u - Koude Keuken

Na een uiterst kort nachtje van amper 2u slaap, schraapte ICE D samen met ICE Wim en ICE Chris toch de moed bijeen om naar de winterblokken te trekken ginder. 7 Hoge ‘s morgens 10u met 47 schutters, waaronder de drie sterke mannen van A.D. ICE. Als team haalden we 34 punten neer dat mocht gerust iets meer geweest zijn. ICE D kon met 30 punten (1 Zij, 4 Kallen en 1 Onderkalle) de overwinning binnenrijven, en kreeg als ‘trofee’ een volledige zalm. Ik kon ‘m amper dragen… Knipogende emoticon

De tol van de zware week betalen: dat kon echter niet uitblijven. Nog een ronde of 5 kon ik het uithouden, intussen weer met de handboog, kwestie van de vorm voor morgen nog wat aan te scherpen. Gelukkig was de pak van Wim in de namiddag gekeerd, want elke geratel van zowel ICE Chris als ICE D bracht onbegrijpelijk niets meer op. Hoe een pijl dan naast die blokjes kan blijven karambolen… je vraagt je af je zoiets berekend zou kunnen doen: nee dus. Goed halfweg zjin we veiligheidshalve maar vertrokken. Een sterke Wim had ons in de namiddag rechtgehouden, dus we konden alle tevree huiswaarts.

Rudy en zijn team gingen wat oefenen in Brugge, waar er nog minder schutters waren dan op een doorsnee-dinsdagavond… Niet geheel onbegrijpelijk: we konden deze namiddag met gemak al onze pull uitdoen buiten: zachte temperaturen, en een loofje wind. Man: zie ik uit naar dat zomerseizoen: het is bijna zover, en gelukkig maar!

En nu wat kracht opdoen. Rusten dus, en materiaal verzorgen. Morgen een zware kampioenschapsdag voor de boeg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten