zondag 26 februari 2012

25/02/2012 - A.D. ICE Kampioenschap - A3 14u30

Gisterenochtend traden weer 4 ploegen aan om te strijden op ons kampioenschap. Resultaten zowel per ploeg als individueel, kan je hier vinden. As ususal intussen.

overzicht_ploegen

Individueel sterke prestaties van ICE K bij de dames, die 9 punten schoot, en Geert van De Bricoleurs samen met Lieven van Wichelen die bij de heren 10 punten individueel schoten. Er komen nog meer dan 20 ploegen, dus er kan nog veel veranderen natuurlijk… Maar vooral: terug de feedback dat iedereen het een plezante opzet vond. Zeker gelet het kampioenschap over 2 wippen wordt gegeven. En iedereen slaagt er aardig in om al met de de kamping zelf de inleg terug te schieten. Wat moet je meer..? Mocht ICE Gistel al niet met 2 ploegen hebben meegedaan tot nu toe, dan was er gemiddeld per ploeg al een mooi overschot, nog zonder de klassementsprijzen… Momenteel werd door de ploegen 225 EUR ingelegd, en schoten ze al 224 EUR terug… We slagen dus in ons opzet vooral de schutters iets terug te geven. En dat wordt schijnbaar wel geapprecieerd… Zo hebben we het graag!

* * *

In de namiddag restten er 41 schutters op het beschrijf bij A3. Binnen ICE namen 2 paar wielen (Linda en Rudy) het op tegen 3 paar latten (Kristine, Chris en ICE D).

  • 4 stuks: ICE D (1 zijvogel en 3 vogels)
  • 2 stuks: ICE Chris (1 zijvogel en 1 vogel)
  • 1 stuks: ICE Linda (1 kalle)
  • Rudy en Christine sponsorden de beschrijvers…

* * *

Straks proberen we het nog es met 2 ploegen bij onze vriende van Vrij & Blij. Om 11u20 treed een wieltjesploeg aan, met Rudy, Linda, Tom, Christophe en JP. Een uur later zijn er de latten aan de beurt: Wim, Chris, Francis, Marcel en Dominiek. Winnen doen we sowieso, want we nemen deel. Welk resultaat we straks boeken, dat zien we nog wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten