dinsdag 24 januari 2012

24/01/2012 - Henri staat scherp, zal ook A.D. ICE die lijn vanavond doortrekken..?

De dag kon niet mooier beginnen als je even buiten keekIMG_0563. Zo mooi als ie echter begon, zo miezerig lijkt ie te gaan eindigen. Alvast de zon is al onder in Gistel, en gelukkig is die plasmawolk hier nog niet, dus ook noorderlicht zullen we niet meer moeten verwachten.

Henri deed zijn er alles aan op op zijn allerbest te staan voor komend IMG_0564weekend. Dan is er namelijk familiefeest. Scherp gekapt, en blij van gemoed. Meer moet dat niet zijn… Of zijn vader even scherp zal staan vanavond, dat zullen we nog moeten afwachten. We moeten vooral blijven leren schieten met die handboog, en enkel door verder door te bijten, kan resultaat worden geboekt. Afwachten dus, maar vooral hard trainen. Wie weet sta ik dan binnenkort ook scherp… Knipogende emoticon

* * *

Immer Vooruit – ledenschieting 18u30

ICE Kristine, Chris geruggensteund door Patrick ginder… Chris (2) en Kristine (liefst 9) konden samen Patrick bijbenen die er 11 keer op was… Samen 22 stuks dus. Schoon gemiddelde, dat bovendien hoger lag dan de bende die in Brugge verzamelen blies.

Koude Keuken – Beschrijf Zedelgem W.T. 19u

ICE Linda, Tom, Rudy, Wim, D en Friend Staf op het appèl in de Koude Keuken. Enkel Tom hield gelijke tred met onze copains daar in Gent, de rest moest de rol lossen… Knipogende emoticon Waar Tom dan hekkensluiter was met 3 stuks vorige week, kwam deze eer mijzelve deze keer toe. Zo zie je maar wat boogschieten is. Telkens weer… Zelf moet ik natuurlijk wel toegeven dat ik het hardst moet werken: nieuwe latten sinds 3 dagen, nieuwe en zwaardere pijlen uitgeprobeerd vandaag (XL 8), andere impact op de vlucht door de latten op het druktepunt (ik krijg een XL5 bv niet meer normaal naar boven, met gelijke instelling van druktepunt als met de 42lbs latten…), vandaag dan weer testen met iets langer (+/- 2 cm) te kunnen trekken door ander type kloppers… en ga zo maar door… Misschien de komende dagen nog wat verder finetunen, en we komen er wel weer.

10/01/2012

17/01/2012

24/01/2012

aantal schutters

24

24

22

ICE team

6

6

6

blokjes

43

44

40

punten

57

52

56

wieltjesbogen

4

5

5

lattenbogen

2

1

1

kamp Roger-DD

6-10

7-7

6-3

Als je resultaten van enkele weken naast elkaar zet, dan zie je eigenlijk een vrij constant resultaat: gemiddeld rond de 42 blokjes die  55 punten opleveren. En onze copains in Gent, die deden quasi gelijkaardig: met de helft van het team schoten ze ongeveer de helft van het aantal blokjes… Globaal bekeken zit daar dus allemaal niet veel verschil op. Als je dat zo es over een periode als groep bekijkt, dan stel je toch altijd nieuwe dingen vast. En ergens is zoiets ook wel logisch: bekijk ook de volgorde van het team bv… er is vaak impact op de positie die je finaal kiest, en dat gebaseerd op de resultaten van je teamgenoten voor je. Dat kan dubbel zijn: ofwel moet je je aanpassen en de lege pinnen van die van je voormaat proberen te vermijden (Knipogende emoticon), maar evengoed heb je het geluk dat je voormaat doet vullen. En dus kom je finaal tot vrij stabiele gemiddelden.

Het is bij deze dus nog maar es aangetoond: met statistieken kan je alles bewijzen… Emoticon met brede lach

Ik hou me natuurlijk wel recht aan de 20-19 die ik Roger kan lappen, zeker gegeven dat ik met nieuw materiaal aan het prutsen ben dezer dagen… Hij weze bij deze gewaarschuwd! Engel

Verder beloof ik er nog zo een statistiek (waarmee je alles bewijst) uit mijn mouw te zullen toveren deze week. Let maar op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten