maandag 23 januari 2012

22/01/2012 - A.D. ICE & Friends was op 51.219976° Noorderbreedte, 4.243666° Oosterlengte 14u30 (90 schutters) en 51.057965° Noorderbreedte, 3.754463° Oosterlengte 14u30 (93 schutters)

u mag daar straks wat meer proza over verwachten… (was getekend 22/01 – iets voor 21h)

***

Tijd is iets relatief, denk maar aan wat Einstein ons heeft geleerd. Dat niet iedereen dat kan begrijpen is evident. Maar als we dat stuk al onthouden, dan weten we genoeg. Het gaat in deze m.n. over de definitie van ‘straks’ waar ik het gisterenavond over had… Knipogende emoticon

ICE Kristine, Chris, Wim, DD en ICE Friend Christophe trokken naar Beveren. 90 schutters ginder. En wat gefluisterd werd (en overigens wat ook onze ladies en juniors mochten ondervinden op de peletonschieting van Vrij & Blij), bleek nog te kloppen ook: verdorie niet gemakkelijk daar vogel te schieten, zelfs al raak je volle pin. We hebben het geweten. Vooral Wim moet deugd gehad hebben van de enkele uren rust in het ziekenhuis in Ottignies, want hij slaagde er toch in om er 3 af te krijgen. ICE Kristine opende de ronde en ICE D mocht ze sluiten elk met 1 miezerig vogelken, en daar bleef het dan maar bij… Maar die Baguette Martino heeft toch gesmaakt, kom. En zeker ook de taart die Christophe als krachtvoer had meegebracht. Al die hulpmiddelen mochten echter niet baten…Glimlach We zijn wel gewaarschuwd voor 26/02 eerstkomend. Want dan mogen wij met nog 2 ploegen gaan strijden op het kampioenschap van Vrij & Blij… Het geluk van de dag zal zeker een factor zijn die meer zal meespelen dan gewoonlijk, zoveel is zeker.

ICE Linda en Rudy waren samen met 93 schutters bij A3 voor de verjaardagsschieting van A3, JP en Katrien. Ik kreeg ook vandaar geen supernieuws binnen. 2 vogels was hun deel, maar meer detail weet ik ook niet.

Enfin, vloeken kan ook al es plezant zijn… Als we ‘t maar niet teveel moeten doen… Huilende emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten