zaterdag 24 december 2011

23/12/2011 - GWHV - Sint Amandsberg 19.30h

Wekelijkse afspraak op vrijdagavond voor de ICE & Friends wintercompetitie. En we waren goed vertegenwoordigd: ICE Nadia, 07Kristine, Chris, Tom, Wim en Dominiek met Friends Christophe en Jan. Mama ICE K en de schare juniors trokken naar de kerstmarkt in Gent, en waagden zich ook aan het reuzenrad op het Sint-Pietersplein… Dit is het grootste mobiele reuzenrad van Europa: 55m hoog, 42 gondels, 46.000 lampjes en een totaal gewicht van liefst 380 ton! Zo’n mastodont wordt vervoerd door een indrukwekkende karavaan van 15 IMG_0378trailers… Deutsche Gründlichkeit natuurlijk, made by KIPP. Voor Henri nog iets te zware specificaties, want tijdens deze uitstap naar het rad, kwam ie onderwijl de ICE & Friends vervoegen en was papa D’s dikste supporter natuurlijk.  En eerder op de namiddag had ik al een andere konijnenpoot meegekregen van de juniors.

Een bitsige strijd kondigde zich aan, want al bij de eerste knal van Christophe lag de eerste gele, en meteen de hoge, op de vloermat. Wat later beende ICE Wim de uitgelopen Christophe wel weer bij, maar moest met de eindmeet in zicht hem toch nog 1 punt lossen. Ook ICE Tom bewees dat hij op dikke blokken kan schieten, en naderde 2 puntjes. En mijn konijnenpoot? Die werkte pas bij het allerlaatste schot, met de overigens netjes ingepakte recurve. Hij heeft eindelijk een deftig onderkomen, mijn handboogje… Knipogende emoticon Maar dat kistje wacht vooral ook op zijn nieuwe F7 latjes en bijhorende HPX handvat… Misschien nog iets voor de kerstman, maar in elk geval niet meer onder de boom straks. Zien wat volgende week nog kan brengen?

IMG_0380

Ik ga maar even onder zeil nu, want moet morgenochtend (enfin, straks eigenlijk) al om 8h bij een klant staan. We zullen in de namiddag dan het boogje wel weer opspannen om te ontspannen, en dan tijdig thuis voor een avondje pakjes openen en een fonduetje… ‘t Zal zo in sneltreinvaart Kerstmis zijn.

Sommigen onder jullie trouwe lezers (de teller staat al dik boven de 6.000 hits trouwens) treffen we morgen nog wel: alle anderen: alvast een fijne kerstavond, en een prettig kerstfeest.

Oh ja: wat ook inmiddels vorm krijgt: begin 2012 zal ook ICE Gistel een peletonschieting organiseren in Gent. U zal daar binnenkort meer over te lezen krijgen, zowel hier, via de  sociale media, als in De Wipschutter. U mag daar nu al ruchtbaarheid aan geven… Of u reeds mentaal beginnen voorbereiden. Jullie weten intussen dat we zot zijn. Maar dat doet geen zeer.

Tot straks, of, tot volgende week.

ICE & Friends!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten