maandag 19 december 2011

19/12/2011 - Sint Amandsberg 14u30 - Kevin in den Euroshop…

Hm, het zal U wellicht ook al zijn opgevallen dat Kevin zaterdag op geen beschrijf te bespeuren was. Gisteren waren we getuige van zijn ‘red-brouwerij-moortgat’-actie in het kader van Music for Life 2011. Dat gaat dit jaar over de strijd tegen diarree. Wel, als je onderstaande even uitkijkt, dan zal je Kevin (weliswaar vermomd) enkele toiletten zien testen in Den Euroshop in Beitem… Hij stelde ook zijn tuingerief ter beschikking voor deze ludieke actie!

Elk zijn bezighoud op zaterdag, niet..?

Enfin, wij zijn iets minder filantroop, en gingen vandaag met in totaal 48 schutters bij A3 toeven. Beschrijf op WIP I en een ‘tradtionele’ Tir Wallon by ICE Gistel op WIP II… Als gisteren aangeven, was een rematch nodig compound-recurve, gelet de bijna-forfaitscore die Wim me gisteren aan mijn laars lapte.

Het lukte vandaag weliswaar stukken beter, maar opnieuw was Wim mijn 1 blokje te sterk af… Staf had zijn dagje niet, toegegeven. Maar bon, ‘t kan nie elke dag kermis zijn.

  • ICE Wim: 5 stuks: K en 4v
  • ICE D: 4 stuks: Z, 2 K en 1v
  • Staf: 1v

Bon, morgen kunnen we terug pogen de strijd verder te zetten, niet? Sportief dan, voor alle duidelijkheid…

Oh, intussen kreeg ik ook wat reacties op onze publicatie in De Wipschutter, ivm de stand die wij zoeken om een beschrijf (of meerdere) te geven komend jaar. Blijkt dat hier en daar de vraag rijst of dit in West-Vlaanderen hoort te zijn: voor allen die dit lezen: natuurlijk niet. Wij zijn lid van de K.N.B.B.W… Eén van die B’s staat voor Belgisch. Bon, we zijn dus van plan een beschrijf te geven in België… Waar dat is, doet er dus niet veel toe, gelet we in de eerste plaats een beschrijf willen geven voor de schutters, niet voor onszelf. Zij die ons al een beetje kennen, zouden dat in feite al moeten weten… Knipogende emoticon

Intussen zijn ze bijna klaar in Wall Street. Es kijken wat de schade daar vandaag weer is… En verder ben ik wel benieuwd hoeveel Russen vandaag onze blog gaan lezen… Verhitte emoticon

Voor hen: завтра записываемых в холодной кухни, разработанный Вильгельм Телль Zedelgem: все приветствуется. Существует каждый русский с бесплатный бокал водки!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten