dinsdag 13 maart 2012

A.D. ICE Winterkampioenschap 2012 een plezier voor wie graag gaat boogschieten… Plannen rijpen voor een gelijkaardig initiatief over 3 wippen deze zomer. Wie is er klaar voor?

Ons team perscommissarissen is nog 4 tornooidagen in de weer om de liefhebbers van de sport een klein uur plezier aan te bieden, waarbij niemand zonder prijs naar huis trekt. Maar vooral de sportieveling amuseert zich, want finaal:

  • zijn er geen verliezers
  • schiet elke schutter in een ploeg van 5 telkens 10 pijlen per wip, dus 20 schoten per schutter. alles wat valt is meteen prijs…
  • U stelt Uw ploeg samen zoals U zelf wil (dus niet persé maatschappij gebonden)
  • en bent u vooral ingeschoten om in de namiddag de lentezon ten lande tegemoet te trekken… Knipogende emoticon Vanuit Gent bent U zowat in een dik uur in alle uithoeken van het land…

Gelet ze deze 4 dagen nog paraat staan voor jullie, verzoeken ze mij de vrije slots (er zijn er momenteel nog 11) ook open te stellen voor de echte liefhebbers. U hoeft ons niet te vragen of het plezant is of niet, raadpleeg daarvoor de ploegen/mensen die reeds deelnamen. Is dat nu met katrol of lattenboog, elk kan zich zowel individueel als als ploeg onderscheiden. Er is geen beschrijf aan verbonden, dus na uw deelname doet U verder wat U wil.

Bon, bij deze dus. Er zijn nog 11 plaatsen. Wij zijn daar toch sowieso. Er zijn verder geen verplichtingen: geen tombola, geen (sowieso verboden) kansspelen. Wij kunnen u enkel een klein uur schuttersplezier bieden.

Voor de rappe, of misschien deze waarbij de spreekwoordelijke euro wat laat valt:

  • zaterdag 17 maart
  • zondag 18 maart
  • zaterdag 24 maart
  • zondag 25 maart

U kan alle info hier nog es lezen ook: kalender en modaliteiten. Je vindt er ook alle uitslagen tot nu toe, zowel per ploeg, als individueel. Ik zou zeggen: schiet je daar naar boven! Vergeet niet: klassementen en bijkomende prijzenpremies zijn APART voor ploegen met lattenbogen als die met katrolbogen. Iedereen maakt dus evenveel kans.

Met hart voor onze favoriete traditionele sport op de juiste plaats!

Het A.D. ICE Gistel-team!

* * *

P.S.: wij plannen iets gelijkaardigs te doen in het zomerseizoen, maar dan over 2 tot 3 wippen blokken wellicht… Deelnemers van het winterkampioenschap krijgen een extra verrassing als ze aan beide tornooien deelnemen, en kunnen dus zowel winter- als zomerkampioen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten