zaterdag 4 februari 2012

3/02/2012 - langste file ooit - GWHV 19u30

idyllisch

Zo idyllisch als de ochtend vandaag (4/02) het weekend aankondigt (als een schaatsweekend voor de ICE Juniors), zo apocalyptisch waren de beelden en berichten over het er gisteren op de weg aan toe ging…. uiteindelijk bleek de langste file ooit op onze wegen te hebben gestaan. Volgens TomTom apparaten stond er in totaal op een bepaald moment > 4.000km file (dat was dan allicht alle secundaire wegen inbegrepen). Officieel houdt o.a. het verkeerscentrum van de overheid het op 1.275km file. Du jamais vu! Een beetje speurwerk op internet leerde dat de problemen zich vooral situeerden langs de E17 en alles ten Oosten daarvan. Ha. Was dat nu net een kant waar wij niet dienden te passeren zeker? En inderdaad: de rit van Gistel naar Sint-Amandsberg was onverwacht rustig. Uiteraard was het opletten geblazen, zeker op de binnenwegen rond huize A3, maar voor de rest: piece of cake!

ICE Juniors Julie en Louise waren enthousiast om te gaan oefenen, samen met papa ICE D en ICE W. Ginder aangekomen, was ICE Tom IMG_0604ook al aanwezig. Ons team was daarmee iets minder talrijk dan anders, maar dat was in het algemeen zo. Waar we normaal met een dikke 30 aanwezig zijn, waren dat er gisteren 21. ICE Henri zag zijn kans schoon zich weer es te laten verwennen door bij mama ICE K te blijven… Zie die gelukzalige glimlach! En pas op: dat was een keuze met voorbedachten rade… Knipogende emoticon

De ICE junior-ladies die amuseerden zich ook rot. Maar ze waIMG_0601ren iets ‘actiever"’ dan hun broer. En onder wip presteerden ze best goed, met als uitschieter een heuse Top voor Julie, die zo in onze wintercompetitie weer aansluiting vindt met haar zus. Ze nadert tot op 1 puntje!

De heren kampten verder op hun eigen intussen gebruikelijke wijze: ik zal volgende keer es moeten noteren hoeveel vogels wij schieten 1 pin links, rechts, onder en boven die boetevogels. Moest IMG_0603de competitie daarom draaien: we zouden al een serieuze verschil zien. Het was deze keer niet anders. Enkel ICE D trok de lijn van eergisteren nog door, en schoot toch 3 van de puntvogels. Maar minstens evenzoveel er net naast, onder of boven…

Straks start ons A.D. ICE Winterkampioenschap. Benieuwd hoe dat, mits een goeie voorbereiding, zal verlopen. We mogen hopen vlekkeloos, en zeker voor de deelnemende ploegen: veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten