donderdag 3 november 2011

03/11/11 - Zaffelare (Carinatoren)

ICE D & T trekken naar Zaffelare om es te zien wat ze kunnen zonder al die wind... ;-)
Kunnen we gelijk ook profiteren van de tijd om de administratie van A.D. ICE Gistel es op orde te brengen, en al het papierwerk voor de overdracht van de bondskaarten van onze nieuwbakken leden te regelen, na enkele telefoontjes met Bram en Gilbert van de K.N.B.B.W. Het nuttige aan het aangename koppelen heet dat dan.

Ik heb vandaag ook 2 nieuwe bogen besteld. De Hoyt Contender (40-50) in Pearl White uitvoering voor ICE Karoline, en de Hoyt Vantage LTD (50-60) Black Out voor ICE Dominiek (voor op liggende wip). De business van Peter moet toch ook blijven draaien in deze barre economische tijden, niet?

Er waren 81 schutters in Zaffelare, waaronder ICE Gistel met z'n tweetjes. Rond half zes kwam ICE K ons nog vervoegen op de terugweg van KULeuven. Niet om te schieten, daarvoor was het te laat. Echter wel om nog een hapje te gaan eten met ICE D, gelet de juniors Henri, Julie en Louise op bezoek zijn voor 2 dagen bij Oma en Opa van de boerderij in Moerkerke. Daar kunnen ze, geheel in typische outfit, 2 dagen hun hartje ophalen...
De ladies achter de toog raden ons Taverne Reinaert aan in Lochristi. Daarheen dus, en dat was best OK: gezellig, eenvoudig, maar lekker.

Het beschrijf verliep matig: Tom schoot 4 stuks (Kalle en 3v), Dominiek 3v. Gelet we onze inleg dus al snel terughadden, konden we de laatste rondes een beetje 'spelen'... ;-)
't Moet plezant blijven natuurlijk, en dat was het ook.
Dank overigens ook aan SuperMario: die had de prijzen voor de 7de en 8ste plaats van de 7hoge in Schelle zondag laatst meegebracht.

Ciao.

Vrijdagavond is er ledenschieting in Sint Amandsberg, Wim en Nadia gaan het op liggende wagen, Rudy zit op of naast de zee, en Linda heb ik nog niet gehoord. Zaterdag ik alvast naar Koningshooikt, Zondag wellicht Zuiddorpe...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten