dinsdag 1 november 2011

01/11/2011 - Allerheiligen: Veldegem SS

55 schutters hadden hun voorzorgen genomen (t.t.z. hadden allicht de geplogendheden voor Allerheiligen al vervuld) en trokken naar het terrein De Groene Meersen in Zedelgem voor een beschrijf van De Vrijschutters Veldegem. De weerapp op mijn iPhone had al aangegeven dat er nattigheid in de lucht zou hangen in de namiddag, dus navenant ook voorzorgen genomen. Die voorzorgen waren dubbel:
  • Enerzijds een regenjas meegepakt
  • De ICE Juniors met ICE Karoline naar de Kinepolis in Brugge gestuurd, om naar de nieuwe Kuifje-film te gaan kijken… Glimlach
ICE Gistel telde 4 man op het beschrijfblad, en werd bovendien versterkt met Staf aka Roy van Dudzele. Onder de schutters leek zich niemand van het kwaad bewust dat Papandreou aan het aanrichten is in de eurozone. Wellicht had ook nog niet iedere schutter mijn blogpost van gisteren gelezen. Of ze verstonden hem niet, dat kan natuurlijk ook nog. In tegenstelling tot de Grieken, vervalsen wij de statistieken niet… Knipogende emoticon
Hier zijn ze dan:
  • 7 stuks: Staf: Top en 6 birdies
  • 6 stuks: Dominiek: Kalle en 5 birdies
  • 3 stuks: Linda (zij en 2 birdies) & Rudy (3 birdies)
  • 2 stuks: Wim (zij en 1 birdie)Tuur
  • 1 stuk op zijn hoofd: de onfortuinlijke Arthur van Nieuwpoort:


Morgen staat er vanalles op het programma. ICE trekt in gespreide slagorde naar het binnenland in de namiddag en zendt dus haar zonen en dochters uit naar de diverse sectoren.koersel ICE DenK met Juniors Julie en Louise en benjamin Henri trekken naar Singentwarevriendent Joris Gilde Onder Stal te Koersel. ICE Linda en Rudy trekken naar K.G. De Ware Vrienden in Gent. ‘s Avonds gaat Rudy zich ook nog koning gaan schieten op de liggende in Veldegem.

Ciao!

P.S.: onze EUR, die krabbelde een beetje recht in de namiddag (lees: wanneer NY open gaat). Dat lijkt me echter een stuiptrekking. Als ik U was, en U nog geen shortposities nam, zou ik ervan profiteren om nu nog short te gaan. Naargelang Uw inzet kan U morgen al enkele honderden tot duizenden EUR rijker zijn… Knipogende emoticon Leverage is namelijk 200:1. Niet voor de klassieke spaarboekjes-belegger natuurlijk.
eurusd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten