zondag 11 september 2011

11/09/2011 - een dagje Zedelgem - Verjaardag Freddy

10 jaar geleden verbaasde Freddy vriend en vijand met het vieren van zijn 40ste verjaardag net op de dag dat in New York de inmiddels roemruchte Twin Towers werden neergehaald door 2 gekaapte lijnvliegtuigen...
Een jubileumschieting kon dus niet uitblijven. Freddy werd er inmiddels 50, de torens staan er dus ook al 10 jaar niet meer.
Bon, tot zover het toeval... Zie je wel dat zoiets bestaat? ;-)
's Morgens was ICE er tegenwezig met z'n vieren: Linda, Wim, Rudy en Dominiek. Samen goed voor 54 punten, waarvan het leeuwendeel door Rudy (23) en Wim (19) werd geschoten.
's Middags werd ons team al versterkt met een uitgeslapen Tom om aan de blokschieting deel te nemen. Helaas had Tom iets TE lang geslapen, want het mocht niet baten. Enkel Rudy schoot zich bij de schare van 9 schutters die 1x de blok schoten. In de afkamping maakte Rudy snel komaf met de tegenstand. Hij mocht een hogedrukreiniger meenemen naar huis.
In de namiddag tenslotte was er nog een gewoon beschrijf. Gesterkt door een klassieke combinatie stoofvlees(saus), frieten en mayonnaise, konden we allen een leuk potje bij elkaar schieten. Deze keer kon Dominiek met de meeste prijzen gaan lopen. Met wat vertraging kwamen ook onze juniors Julie en Louise meekampen. Julie schoot er ook weer ene af. High five daarvoor!
ICE Karoline was ook aanwezig, maar door de vele consultaties ter plaatse, kon ze niet deelnemen... Benieuwd overigens hoe de Filippen van Waregem (die op voorschrift "verdovende middelen" dienden te nuttigen, teneinde de pijn te verzachten van de opgelopen verwondingen) zich morgenochtend zullen voelen. Ik vrees dat ze iets minder zullen zingen dan deze namiddag... ;-)
Ciao!

P.S.: nog even over die konijnen van gisteren: Initiatie biologie door ICE juniors (niet voor gevoelige zielen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten