maandag 12 september 2011

12/09/2011 - Mariakerke (Gent)

ICE Men Rudy en Dominiek gaan straks de eer van ICE Gistel gaan verdedigen bij Eric. Slechts 1 wip, maar we beogen vooral ook een vriendenbezoek. Later vanavond is er nog de voorlaatste ledenschieting in Nieuwpoort waar Tom en ook ladies Linda en Karoline ons vervoegen. Maar dat is voor een andere blogpost...

Er staat een stevige wind zo te zien, benieuwd hoe we het er zullen vanaf brengen...


Meer nieuws (zowel over Mariakerke als Nieuwpoort) later vanavond dus... Ut vivat, crescat et floreat ICE Gistel!

Update.
Mariakerke werd een leuke namiddag. Mooie stand ook... en met 52 schutters konden we starten.


Een prachtig plaatje, maar schijn bedriegt wel: er stond een zeer strakke wind, met hevige windstoten tussendoor. De wind pal op de wip, dus werd het wel moeilijk om hoog te geraken. Rudy en Dominiek konden beiden toch een kalle schieten, Dominiek deed daar nog een vogeltje bij. Rond 18h moesten we daar vroegtijdig vertrekken, gelet we tegen 19h op de voorlaatste ledenschieting voor het kampioenschap in Nieuwpoort moesten staan.
Linda, Karoline en Tom versterkten de ICE rangen. Wim en Nadia verkozen een namiddag shoppen in Kortrijk...
Zoals vorige week al beschreven, voelt Linda de hete adem van 2 achtervolgers voor de titel van de meeste vogels. De dichtste achtervolger, Mario, kon Linda niet bijbenen, want moest haar terug 1 puntje laten uitlopen. Volgende week de ontknoping dus, waarbij Linda een bonus van 4 punten voorsprong heeft. Moet lukken!

Ciao!

1 opmerking:

  1. moooi citaat, opdat we leven , groeien en bloeien, zeer moooi

    BeantwoordenVerwijderen