zaterdag 2 juni 2012

2/06/2012 - Tir aux Honneurs Loon-Plage - Gistel Plage - Lochristi

Deze morgen vol goeie moed naar Loon-Plage op verkenningloon_plage getrokken… Schone stand daar…

Meteen ons goed hart getoond, want met de voorgestelde vertaling van hun affichte voor het komend EK was nog wel wat werk. Althans voor de Nederlandse vertaling. Een staande wip was er ondermeer vertaald als ‘vertikale stokken’… Knipogende emoticon 

loon_EKEnfin, ze doen hun best, normaal dat er al es foutjes insluipen…

De resultaten die we neerzetten, waren op papier niet al te best, maar geen weergave van onze prestatie. Of toch alvast al de mijne niet. Voor Wim is het sowieso al moeilijker (hij schiet minder of nauwelijks met de latten, en bovendien danloon_results nog pogen vol te houden zonder losser… niet evident). Maar goed, we hebben ons kunnen amuseren.

In de namiddag hield ik het op Gistel Plage, terwijl copains Kristine en lochristiChris naar Lochristi trokken. Chris coachte de bende daar naar mooie resultaten.

Ik vernam ook net dat voorlopig Asper met 43 punten net voor Zedelgem, het klassement aanvoert voor het Gouden Paard in Waregem. Benieuwd wat wij daar met onze ploegskes gaan presteren binnenkort. De 16de juni is het onze beurt… Vertrekken met de Olympische gedachte, en dan zien we wel, niet?

Voor morgen is al geen al te best weertje voorspeld. En terwijl ik dit schrijf, begint de nattigheid al te vallen. Tijd om onder de veren de kruipen, en de ‘schade’ morgenochtend nog es op te meten. Misschien kunnen we nog naar de 7 hoge in Klerken, tenzij we niet door de druppels heen kunnen kijken… We zien wel. Namiddag is het schoolfeest… Dan mogen de juniors nog es schitteren, maar dan es niet onder één of andere staande wip. Al zullen ze wel staan springen, zoveel is zeker… Knipogende emoticon

Ciao, et bonne nuit à tou(te)s!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten