zondag 27 mei 2012

26/05/2012 - Beselare/Middelkerke

Onze ICE Tom schreef gisteren weer een stukje geschiedIMG_1185enis van A.D. ICE bij: hij kroonde zich tot Koning in Middelkerke. 19 kampende liefhebbers, die daar elk 5 kansen krijgen initiĆ«el. Ons Tommeke was de enige die een 2 op 5 haalde, en dus was de trotse Koning 2012 in Middelkerke een feit! Tom heeft dikke duimen genoeg, maar krijgt er toch nog ene van ons. En die dachten es een 3-koningen-beschrijf te kunnen geven met de oogst van dit jaar. Maar ‘t zijn er dus al 4… Knipogende emoticon Benieuwd wat ze daar in de ‘Kiss’ van gaan vinden…

Daar kon nog een Koning van West-Vlaanderen bijkomen. Onze eigenste ICE Rudy deed dat vorig jaar al es voor. Met Linda, Rudy en Wim waren we in de compound-categorie IMG_1184vertegenwoordigd, en Dominiek zou het gevecht met de wind aanpakken met de recurve. Het mocht voor niemand baten, maar we hadden wel een stralende zon mee, en ons team werd in de namiddag voor het beschrijf nog aangevuld met de juniors en ICE K. In totaal troffen zich daar 114 schutters. Proficiat aan Beselare. Je moet het toch doen dezer dagen om meer dan 100 man te krijgen. We moesten het in 6 rondes doen, tussendoor konden we genieten van zon, zon, zon en nog eens zon. Maar nog veel meer over geschiedenis. Daar krijgt U later nog over te lezen, want er zijn toch enkele dingen die ik U niet wil onthouden, die ik terugvond op archieven van de Toren in Roeselare uit 1982… Daar staat een schutterke van 10 jaar op, die U mogelijks wel kan herkennen… Glimlach

IMG_1186

De kleinsten en mama ICE K hadden nog een receptietje in de buurt waar ze tegen valavond heen moesten, dus vertrokken ze halfweg, maar toch een mooie prestatie van Julie en Louise die elk weer maar es raak schoten. De rest kan u zelf zien.

En wie nog iets wil weten over het kunstbord, welk enkel onze Rudy kon veroveren (ICE D schoot de ‘verkeerde’ van het hoge Bedroefde emoticon), en met dank aan Hans van Beselare, die kan deze link es volgen.

ICE Henri en papa keerden dan zowat simultaan huiswaarts terug met mama, Julie en Louise. En niets heerlijker dan dat buitenbadkuipje en onder die heerlijke avondzon… Wat dacht je?

IMG_1187Ciao! En geniet opnieuw maar van een stralende, zonnige dag. Ze waren schaars de voorbije maanden.

 

P.S. En ook een dikke duim voor Stijn van Lendelede. Na het beschrijf konden we helaas de kamping die niet was afgelopen voor aanvang, meemaken, maar ik had er vertrouwen in. En hij deed het ook. Mooi zo! Mooi om in dat lijstje net na de 80ste Keizer van Belgiƫ KNBBW te staan, ofte beter bekend als onze ICE Rudy, niet Stijn? Proficiat van A.D. ICE.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten