zaterdag 14 januari 2012

Vrijdag de dertiende - GWHV Leden 19u30

Enkele nieuwe leden aan tafel vanavond: Annelien en Christel… Voor het overige: degwhv_nieuwe_leden vaste garde, al ontbraken vanavond Christophe en Tom. Christel kreeg het na enkele rondes al op haar heupen (een jeuk-probleem naar het schijnt), en werd vervangen door Chris. Ze schoten nochtans beiden even goed… Knipogende emoticon

Annelien, dat is een logie voor dit weekend. Daar zit één of ander pedagogisch project achter verscholen. Als ik het eenmaal doorheb wat de precieze bedoeling ervan is, zal ik in elk geval niet nalaten dat met jullie te delen… Henri werd de pineut van de avond deze keer. Hij vergat even onder het afdakje te lopen, en ICE men Wim noch Dominiek slaagden erin het terugkerende pijltje te onderscheppen vooraleer het op Henri zijn rug belandde… Licht gehavend mocht ie enkele rondes wat trootst zoeken en krijgen bij mama ICE K, die wegens ook niet in topvorm, zichzelf tot 13de man had uitgeroepen.

Wat intussen ook al es gebruikelijk pleegt te worden is dat wij zeer sterk zijn in het vrijzetten van de gele blokken: we schieten met gemak alles naast, boven en onder die blok, maar pasten hem maar 3 keer. ICE D deed ‘m wel nog 2 keer tollen om zijn as ook, maar dat telt niet mee. En Jan slaagde er als enige in geruisloos een gele neer te halen. Laat je verbeelding maar even werken om te snappen wat dat mogelijk kan betekenen. Dan hoef ik ook niet alles voor te kauwen… Knipogende emoticon

Opmerkelijk nog te melden dat we intussen een vastberaden Nadia aan de slag zagen met platte boog schietend… Het resultaat mocht er zijn, en zo schoot ze zich ook naast ICE K in de damescompetitie. Toen was Christel wel al weer vertrokken, maar dat even tussen haakjes.

Weer een ontspannen avondje. Met nog net geen 5kg kaas huiswaarts. Als ik nu even de klok gadesla, dan zie ik dat ik binnen een kleine 5u al terug dien te vertrtekken naar Ghyvelde… (klinkt als een hele opgave, maar ‘t is met den dikke smile zunne… Knipogende emoticon).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten