zondag 25 december 2011

25/12/2012 - Kerstfeest met familie en een klein wedstrijdje op liggende wip… - A3 14u30

Kerstmis vandaag, en dat stond in het teken van familie. Deze voormiddag overal de bestellingen gaan ophalen, zodat spijs ende drank voldoende voorzien was voor klein en groot. Het meest konden we nog genieten van een lekkere Bollinger Rosé 2002. Godendrank, niet meer maar zeker niet minder…

Om de volgorde te bepalen wie zijn kado eerst mocht openen, werd een kleine wedstrijd op onze liggende wip gehouden: Julie haalde het met 2 vogels, net voor nonkel Francis en tante Veroniek… Knipogende emoticon

Julie, Louise en Henri hun nichtjes, die moesten het nog even aanleren: we dachten dat dan maar met Henri zijn boogje te doen, maar helaas: er liep iets fout in het lossen, en het resultaat is dat alles uit elkaar ligt: latten los, kabels los,… enfin, alles op een hoopje. Zal iets worden voor materiaalmeester Wim, anders moet het boogje terug naar de winkel. Enfin, dat zijn zorgen voor volgende week.

Die juniors zullen straks niet veel meer uithalen: zovele dansjes en optredens deze namiddag: ze moeten al hun energie intussen zo goed als opgesoupeerd hebben. Ik denk dat ze straks vredig zullen inslapen…Slapende halve maan Een prachtige Kerst zo, niet..?

En als afsluiter nog een nachtwandeling… Tot morgen. Misschien treffen we elkaar in Putte?

P.S.: Kristine droogde deze namiddag bij Adrie Chris af met forfait-cijfers… 5-0… Emoticon met brede lach Er werd punten geschoten op 2 wippen met 35 man: veel plezier dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten