zaterdag 12 november 2011

12/11/2011 - Putte Robin Hood & Aalter

Iets over tienenIMG_0134 deze ochtend stonden Rudy en Tom al op de parking van Schutterstaxiservices ICE D bvba te Gistel. Deze jonge KMO poogt zich op de kaart te zetten met schutters overal ten lande tijdig op de beschrijven te brengen.

De opdracht deze morgen bracht 3 ICE schutters naar Putte Robin Hood, alwaar we reeds om 12u konden beginnen. Prachtig kader annex herstweertje, en effectief nauwelijks wind. En dan ook nog net geen 90 schutters voor 3 open wippen…

Niet dat IMG_0137het veel mocht baten. Enkel Tom had nog een beetje pak, en kon zo de groepspot wat spijzen. Of beter: groepsPUT wat pogen te dempen. We konden minstens dienster Patricia, ons ook welbekend van in Koningshooikt, gelukkig maken met een boule de berlin… Daar hadden we er wél van op overschot.

Nog geen half vijf, en we waren daar klaar. Onze honger was duidelijk niet volledig gestild, dus trokken we nog naar Aalter en vulden de wip met blokken. We werden er warm ontvangen door pa Verheyde, en danken nog es voor de goeie ontvangst. We konden afsluiten met enkele drankjes in de lekker warme kantine, vooraleer huiswaarts te trekken en de boog voor enkele uren te stallen… Knipogende emoticon

De Juniors profiteerden van een namiddagje VKSJ, wat natuurlijk Henri het rijk alleen bezorgde bij mama ICE K. Hij ontfermde zich over een onfortuinlijk vogeltje… Aandoenlijk, toch?

We zien wel wat morgen brengt: Zuiddorpe, A3..? Het weer zal wel beslissen: we mogen de ganse winter nog veel binnen zitten, dus vermoedelijk gaat ondergetekend morgen de grens nog es over… Er is ook nog de herdenkingsschieting van Louis ‘papa’ SuperMario. Maar dat is nog een stuk verder voor een zondag. En als de kids meegaan, dan is het wel heel laat thuis komen. Fris op school zijn op zondagmorgen, dat is minstens even belangrijk.

1 opmerking: