vrijdag 14 oktober 2011

14/10/2011 - Melsele Avondschieting

melsele

ICE DenK (Dominiek en Karoline) trokken naar Melsele. Eerst moesten we nog een babysit vinden, en uiteindelijk werd het bijna 18.40h eer we konden vertrekken. Niet getreurd, dacht ICE D: hij stuurde een sms naar het nummer in de wipschutter vermeld, om alvast ons peleton in te schrijven, zodanig dat we meezaten in de loting. Dan konden we desnoods nog altijd een schot inhalen.

Bon, goeie rit, want tien voor acht stonden we al op het plein. Verbazing alom echter, u raadt het ongetwijfeld al, vast te stellen dat we dus NIET op de lijst stonden… Gevolg: ICE Gistel stond erop als laatste… Bedroefde emoticon Nu ja, ‘t zal nooit anders zijn dan dat je dan nog een pijl boven hebt hangen. En ja hoor, ICE D slaagde er inderdaad in, op WIP I. Het aanbod van Filip en SuperMario van Vrij & Blij, om bij hen te schieten, zou toch niet gebaat hebben om een seconde eerder thuis te zijn… Knipogende emoticon

Laatste, miljaar, op 104 schutters…

Brèf, het beschrijf zelf: Dominiek lukte 4 vogels (waaronder 1 goed voor een keurhaan) en 1 Kalle (goed voor 1kg kalkoenfilet). En het had gerust een pak meer mogen geweest zijn! Karoline schoot in de eerste ronde op de 3de wip ei zo na de top. En het is voor de rest van de avond “ei zo na” gebleven. Maar toch aardig geschoten. Ze schoot eigenlijk ook nog Top en Zijde, maar achteraf hoorde ze dat die niet meetelden. Begrijpe wie kan!?

Kom zeg… en dat telt dan niet..?

Het was al goed half één toen we konden vertrekken, maar ICE D vloog al om 1u16 de oprit op van de ICE Headquarters… Knipogende emoticon Mooi tempo om die 117km af te haspelen, niet?

En nu snel gaan slapen, want binnen een uur of 8 staan we al weer op het plein van Zedelgem.

Ciao.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten