donderdag 13 oktober 2011

13/10/2011 - Oosteeklo of Haasdonk..?

Het is vandaag gelukkig geen vrijdag de 13de… Dat kan dus niet anders dan eerder een goed voorteken te zijn i.p.v. het tegengestelde, niet? Of dat mogen we hopen.

ICE Rudy werd onverwacht opgeroepen om de waak op zee te gaan001 houden. Enig tandengeknars natuurlijk, gelet het op handen zijnde mooie weer (veel zon, nauwelijks wind) vanaf deze middag, zeker tot en mét zondag...!

Dan mag het al iets frisser (zie maar naar de oostenwind, zal dus zeker frisser aanvoelen dan het eruit ziet) zijn, een damartke en wat zonnestralen, dat maakt alles goed.

Blijft de vraag op welke coördinaten Westerlengte en Noorderbreedte we vandaag van die zonnestralen gaan genieten? In Oosteeklo allicht, gelet het kortste bij. In Haasdonk vindt wel een mooie vleesschieting plaats, maar ook die keurhanen, kalkoenen(-dijen) en parelhoenen van de voorbije dagen moeten nog opgegeten geraken. Bijkomende ‘troef’ is dat Oosteeklo al aanvangt om 13.30h … Ten andere, morgenavond in Melsele is het ook weer al vlees wat de spreekwoordelijke klok slaat. Es kiezen voor het gemak zeker vandaag? En vooral voor het aangename mooie weer, en het beoefenen van een prachtige sport!

68 schutters daar in Oosteeklo. Naar de late namiddag toe, scheen de zon harder en harder. Voorbode van enkele prachtige dagen in ‘t verschiet (en ook koude nachten).

Dominiek kon vandaag voor het eerst ‘officiëel’ als voorzitter van A.D. ICE Gistel aantreden, gelet deze morgen bericht per post binnenkwam met de goedkeuring door de K.N.B.B.W. van de aansluiting van onze maatschappij! Io vivat, io vivat, nostrorum sanitas… weergalmde vroeger bij het cantussen… Glimlach

Enkel ICE D was aanwezig, en die schoot samen met Freddy en Cédric van Zedelgem. Aan onze tafel zaten ook William en Staf van Dudzele. Cédric schoot het efficiënts, want hij lukte 2 doublés.

Results:

  • 2 Zijdes: Freddy
  • 1 Kalle: Cédric
  • 12 Vogels: Dominiek en Cédric 5, Freddy 2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten