woensdag 12 oktober 2011

12/10/2011 - Staden, Kalkoenschieting op 3 wippen

003

Het begin van de namiddag diende zich wat mottig aan. De motregen verdween echter vrij snel, en alles klaarde naar de avond toe zelfs helemaal uit, terwijl ook de wind luwde. Een mooie namiddag om te gaan boogschieten. En dat deden ICE Rudy en Dominiek door naar het beschrijf in Staden te trekken. 118 anderen moeten net van hetzelfde gedacht geweest zijn overigens. Zo ook de mannen van Ghyvelde en Coudezeele. Rudy en Dominiek zijn overigens ook lid in Ghyvelde, zodat ze ook in Frans Vlaanderen aan de slag kunnen.

006

Het beschrijf dan. Dat zal dan deze keer weer relatief kort zijn, gelet er niet gigantisch veel te vertellen valt. Wij stonden in peleton 2, en het lot bepaalde dat peleton 1 uit was. Op zo’n bende waren we dus goed gelukt vooraan te loten. En dat we daar dan geen gebruik van maakten, is des te jammer. De eerste 3 rondes (van de 6 die we kregen, dus dat viel echt goed mee), hadden we alle mogelijkheden op nagenoeg volle wippen. En daar profiteerden we helaas niet van. Wat dan weer wel in ons ‘nadeel’ was, waren de 2de hoge: die werden net na ons gevuld. Maar goed, we hadden al kansen genoeg gekregen…Tja, volgende keer beter zeker? Nochtans, als ook gezegd, met de avond waren ook de weersomstandigheden opperbest, dus daaraan is het in elk geval niet te wijten. Zoals altijd zal het wel aan de schutter zelf liggen.

Oh ja, deze keer troffen we toch enkele mannen van Zedelgem aan, o.m. Freddy, Ronny en Georges. Ze bleken dus weldegelijk nog te leven… Knipogende emoticon

Voor zij die van statistieken houden, tot slot nog het cijferwerk…

  • Kalkoendij: Dominiek 1
  • Dubbele vogel: Dominiek 1
  • Gewone vogel: Dominiek en Rudy elk 3
  • Loten: Rudy 1
  • Op de lap: Rudy lukte spek, Dominiek nam een stuk hoofdvlees mee…

VoilĂ , daarmee is alles wel gezegd zeker? Tot de volgende!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten