vrijdag 7 oktober 2011

07/10/2011 - Wichelen, P-P

 

Paling en Parelhoen op de wip vanavond in Wichelen. ICE trekt er in sterke slagorde heen: Linda, Tom, Wim, Rudy en Dominiek.

Het strijdtoneel:

Afbeelding kaart

Die mannen van NAVTEQ die de digitale kaarten leveren aan Microsoft voor hun “bing”-dienst, die weten altijd het goeie weer te kiezen. Hm, zo zonnig als het was toen we in Gistel vertrokken, des te duisterder het werd bij het afrijden in Wetteren, en we richting Dendermonde opr002eden.

Hier reed ik Schellebelle (een mooi dorp, echt een aanrader) binnen… man, zag dat er dreigend uit!

Als het maar geen voorbode was voor wat ons daar zou te wachten staan.

Gelukkig scheen één en ander al snel uit te klaren toen we al even op het terrein waren.

006

Die duistere wolken moesten de lucht delen met nog enkele laatste opklaringen.

Het kon ons toch niet deren, ook niet de enkele druppels die we nog te verwerken kregen.

Erop schieten, dat zouden we doen!

We hadden toch onze trotse 80ste Keizer van de K.N.B.B.W. onder 003ons, niet?

Weinigen zijn het gegeven dit ereteken te mogen dragen, maar ICE Gistel kan alvast trots ICE Rudy tussen haar leden tellen.

Onze ICE Tom kon vandaag zijn nieuwe sweater proberen. Hij moet gedacht hebben dat ie met die pull minstens zo 004goed zou kunnen schieten als de Keizer himself. Hoewel… je zou denken dat hij zich hier al indekt voor wat later nog zou moeten gaan komen… Knipogende emoticon

En ja hoor, het liep voor Tom allemaal niet zoals het hoorde. Schijnbaar had ie zich voorgenomen zelf maar iets te gaan doen aan de zwakke economische groei waarmee we in België te kampen hebben. Een economie die draait maar, als er geconsumeerd wordt. Zo ook in de boogschuttersbranche. Gisteren lazen jullie al uitgebreid over de initiatieven daarrond van onze ICE Juniors. Tom verkoos de economie een duwke te geven door wat pijlen naar de vaantjes te knallen. Het weze gezegd: elk klein initiatief welk onze economie erbovenop kan helpen, is een stapje in de goeie richting!

Genoeg rond de pot gedraaid, tijd voor de harde feiten over het beschrijf: ICE heeft toch geen al te slechte reputatie, en maakte die vanavond weer met verve waar door007 met liefst 6 hoogvogels te gaan lopen. Wim nam het leeuwendeel voor zijn rekening met liefst  3 zijdes, Dominiek schoot top en kalle bijeen, en Rudy pakte die 4de zijde mee. Daar deden we dan nog 5 vogels bovenop (Rudy en Dominiek 2 stuks, Linda en Wim 1 stuk)…

Linda pleegt dan al es te zeggen: “we zijn hier toch maar weer es geweest, hé…”

Wel, ik kan het eigenlijk niet beter zeggen… Glimlach

Tot morgen, voor meer nieuws. Dan zal het van de kust komen, want we trekken naar de laatste ledenschieting bij Duinengalm Heist-aan-zee voor de overblijvende prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten