dinsdag 4 oktober 2011

04/10/2011 - Gavere/Eernegem

't Is bijna gedaan met die uitzonderlijke weersomstandigheden...
Hoewel ondergetekende te laat is vertrokken, hoop ik toch vanavond nog
een leuk verslag te kunnen maken...
Gelet vorige keer ICE Linda haar kunstfoto van het plein niet geheel helder bleek, nam ik toch een beter beeld van het terrein. 1 muit en 1 open wip, gevuld met gebraad en worsten... ICE nam deel met Linda, Rudy, Wim en laatkomer (maar ook "vroegvertrekker") Dominiek. Ook Roy 'Staf' Orbison schoot met ICE samen.
Het werd vooral voor de pijlen een moeilijk beschrijf: Staf mikte een pijl in de beek, en die bleek niet meer terug te vinden; Wim brak er weer ene, en ook Dominiek liep schade op (of toch de mik van zijn pijl). Dat weerhield ICE niet om er vrij aardig op te schieten, waarbij Keizer Rudy het voortouw nam. Wellicht revanche voor Ingooigem de dag voordien?
Dominiek was geen getuige meer van die bottle Leffe die Staf schoot. Dat moet gespetterd hebben!

Dominiek trok nog naar de voorlaatste ledenschieting in Eernegem. Voor het kampioenschap is geen enkele schutter nog in staat iets aan de overmacht (of is dat regelmaat?) van Dominiek te doen. Ook niet na vanavond, want in de 10 rondes schoot ICE D 3 vogels, 1 Kalle en 1 Top en loopt daarmee steeds verder weg van de dichtste achtervolger...
Beginnersgeluk..?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten