maandag 3 oktober 2011

03/10/2011 - Ingooigem/Nieuwpoort

Hittes op weg naar Ingooigem ... Helaas niet echt "heat" van het schieten onder de wip...
ICE nam deel met ladies Linda en Nadia, en men Wim, Rudy en Dominiek. Dik 140 schutters namen deel, dus één van de grotere beschrijven van het jaar!

Wim en Nadia deden het deze keer nog het best, met elk 2 stuks (Wim: Kalle en vogel; Nadia: 2 vogels). Zij werden 'op de voet' gevolgd door Dominiek (top) en Rudy (vogel) met 1 stuk. Linda was helaas haar Hoyt t-shirt vergeten, en moest de gevolgen hiervan ondergaan... ;-)
Enfin, Dominiek kreeg bij zijn top toch nog een hele kalkoen van net geen 3,4kg kado. Maar daar zijn de overige ICE-members niet veel mee, tenzij we daarmee es een maaltijd plannen..? Het gevaarte neemt wel vrij veel plaats in, in het vriesvak, dus we zullen er snel werk moeten van maken. Gelukkig was het een gezellige -want warme- namiddag...
Wat wij ons wel nog altijd afvragen... Dudzele schoot enkele peletons voor ons. Ze hielden zich tussen 2 schietbeurten in ledig met het kaarten. We vonden er niet beter op om hun kaarten te verleggen, maar hoorden daar verder geen protest over... Zouden ze dat dan écht niet gemerkt hebben?

Later die avond vervoegden ICE Karoline en Dominiek ook nog Tom op de laatste ledenschieting in Nieuwpoort. Prins Tom was in opperbeste doen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten