zaterdag 11 mei 2013

10/05/2013 - 39ste Sireschieting Vrije Archiers Tillegem (Sint-Michiels BRUGGE)

Het zijn weer sportieve hoogdagen voor A.D. ICE & Friends… Gisteren kroonden we binnen onze gilde én vriendenkring al onze 6e Koning(in) ! Op woensdag 1 mei beten de dames de spits af: ICE Julie & Heidi werden Koningin bij respectievelijk A.D. ICE & Ledegem en in Munte zetten Coco Björn ook deICED_Recurve kroon op; zondag 5 mei zette Jan zich in de rij bij St. Pieter Roeselare; donderdag l.l. deed ICE Chris er nog ééntje bij door zich Sire te schieting binnen het VHV (Meise) en gisteren 10 mei mochten we nummer 6 noteren: ICE D deed het kort en bondig in Tillegem!

Zo was de 39ste Sire in Tillegem ingeschreven in de annalen van de Gilde, haar alle eer aandoend met de traditionele handboog!

IMG_2610

Kortom: wederom voor onze Gilde, en veel van onze vrienden, zijn het weer hoogdagen!

* * *

Veel woorden kunnen we er verder niet aan vuilmaken, we zie... met deze eerste poging mocht Vic even later de wip opnieuw 'vullen'n vooral uit naar zij die zondag aantreden op de K.N.B.B.W. Keizerschieting van België te Middelkerke. Vorig jaar was ICE Julie nog aangeefster (hier naast Vic) van de pijlen toen papa ICE D zich bij de finalisten schoot te Wijnegem, als enige trouwens met de handboog. Dit jaar zijn de rollen omgekeerd, en dat vervult me met ware trots! Dat ze daar staat, op 8-jarige leeftijd, is op zich al een prachtprestatie, dus onze dag kan sowieso al niet meer stuk.

* * *

Maar eerst is er nog vandaag: met 3 teams kameraden, van jong tot oud, gaan we de afkamping schieten van het Gouden Paard, te Sint Sebastiaan Waregem. U leest het al: druk sportief weekendje… Winking smile Maar ook een illustratie waar het in de traditionele boogsport om gaat: jong wordt verzoend met oud: als er maar ‘chemie’ is in de bende, dan speelt de rest maar weinig rol. We gaan er alvast een leuke voormiddag van maken, wees gerust!

image

Geen opmerkingen:

Een reactie posten