zondag 30 september 2012

Voorlaatste tornooidag, en alweer worden grenzen verlegd: wat kan de boogsport in teamverband toch mooi zijn!

Onder een stralend herfstzonnetje kwamen alweer 5 teams hunspring-t afkamping afwerken, en wat voor prestaties werden weer neergezet! A.D. ICE mocht de kop afbijten, en deed dat behoorlijk. Tom had onze mascotte tips meegegeven. Gelet Christophe het wat moeilijk kreeg, nam ie onze mascotte-coach zelfs mee naar de wip…maar dat mocht helaas niet baten. Bon, zelf sloopten spring-cwe de voor ons vooropgestelde grens van 100 punten, en dat was prima!

 

 

* * *

Maar goed: wij richten het tornooi in om de schutters echt sportief plezier aan te bieden, dus ging onze aandacht in de eerste plaats naar onze bezoekers… En wat voor een dagje weer…

De ploeg van Zeveneken stootte Asper van de koppositie, en deed er nog 2 punten bij, en ook de dames van Lendelede haalde Wichelen van de eerste plaats. Tot slot kwam ook de bende van Kortemark, met Eddy, Diego, John & Eric voor het pure amusement nog kampen met de traditionele boog: mooi en gewaardeerd initiatief natuurlijk: that’s the spirit. Het geeft duidelijk aan waarvoor ze zijn gekomen, en ik mag hopen dat ze zich inderdaad konden amuseren, of zelfs meer: even konden genieten van hoe plezant schieten met traditionele boog was en overigens nog altijd is! Knipogende emoticon

 

Benieuwd wat vandaag nog kan brengen: 3 teams van Zedelgem, waaronder toch de Belgische Kampioenen: bedreigen die nog Zeveneken? Kunnen de dames van A.D. ICE het klassement nog beïnvloeden..? Wat doet onze jeugdploeg? A.D. ICE Henri, Julie, Louise en Dario van Vrij&Blij mogen ook es proeven van de ploegspirit: en net dat kan veel opwekken: op zo’n tornooien ambiëren wij ploeggeest te bouwen, en uiteindelijk telt niet het individuele resultaat, maar wel dat van die ploeg: zo hoort het!

Trouwens, net dat ‘team’ van A.D. ICE & de helpende handen van elkeen, en ook zeker enkele sympathisanten, zorgen er net voor dat zo’n tornooi als meer dan geslaagd kan beschouwd worden: ook dat verdient een pluim!

Tussenstand voor aanvang van de slottornooidag:

http://bit.ly/ADICE_Summer_Results

* * *

By the way: ook deze winter laten we U niet in de steek: neem es een kijkje op http://bit.ly/ADICE_Winter of sluit je aan in de Facebookgroep Koude Keuken… Geniet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten