vrijdag 29 juni 2012

29/06/2012 - afscheid van een schooljaar - welkom zomervakantie - “kust-bastards” verjagen meeuwen aan de kust?

Tijdens een matige training gisterenavond (Patrick 5, ICE D en ICE Kristine 3, ICE Chris 1), wellicht door de overmatige zwoele hitte mocht mama nog es naar het oudercontact van Julie & Louise. Maar dat was IMG_1415zo goed als overbodig natuurlijk, gelet de ronduit schitterende resultaten die ze boekten. Nu nog hetzelfde doordoen met hun gedrag tijdens de vakantie, en we zijn helemaal tevreden!

ICE Tom zocht verkoeling op z’n terras met een frisse Brigand. Wie weet is ie daar in geslaagd?

Deze middag dan de kids oppikken, voor de laatste keer van het lopend schooljaar. Nu is hun vakantie pas echt begonnen. Ze mogen straks genieten van het heerlijke kader van Tillegem-bos: daar is altijd vanalles te doen: speeltuin, voetbal, en ga zo maar door. Maar ook de wedergunst van de Sire van de Vrije Archiers van Tillegem, onze ICE Wim. Wim koos alvast een mooie dag: de examens/school is gedaan, dus ook de juniors kunnen meegenieten, en bovendien zijn de weergoden ‘m gunstig.

Minder gunstig vergaat het de fauna aan de kust, me dunkt. Die kust-bastards moeten zo stilaan arriveren, want zopas was er hier een quasi-invasie van meeuwen. Dit had ik nog niet eerder gezien. En waarom ze tijdelijk hier samentroepten blijft me ook een raadsel, maar goed… kijk maar hier. Of waren ze dan aangetrokken door Louise die het dansje van de andere 4de-jaars op het schoolfeest, aan het inoefenen was..? Wie zal het zeggen.

Ik wens U allen een fijn weekend trouwens, en voor de schutters: veel pak… Knipogende emoticon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten