dinsdag 19 juni 2012

18/06/2012 - Ledentraining Nieuwpoort - Zwemtraining Zomerloos Gistel - Bizarre stunt

IMG_1350

Je zou denken (als je FB een beetje volgt) dat dit Gabri is… niets is minder waar: ICE Henri slaagde er gisteren in, als eerste van zijn groepje, en na de 6de les zIMG_1349onder enig hulpmiddel te zwemmen. Dikke duim, zeker ook van papa! En op een rustige zomeravond, gaan we gebruikelijk naar het Bloso-terrein in Nieuwpoort (hoewel, dat is daar nog net Sint-Joris, dacht ik…), voor wat training op Staande Wip. Een wolkenloze hemel, en temperaturen die net toelaten om al de ganse avond buiten te zitten, wat moet je meer?

Gisteren werden de diverse ledenkampioenschappen aangevat. Zowel individueel als in gelote teams van 3 is er een challenge op een wip vol blokken. Individueel is dat 2 keer 10 rondes op een wip met 4 rakels kampioenschapsblokken, waarbij na 10 beurten de wip weer wordt aangevuld. ICE Tom (luid aangemoedigd door een bende jongeren die daar op het Bloso-terrein op kamp waren), Wim en Rudy waagden gisteren dus al hun kans. Tom en Wim haalden 15 punten binnen, Rudy 13… Vorig jaar haalde je met 15 alvast al een 3de plaats, maar hoe het dit jaar zal lopen, dat moeten we nog zien natuurlijk.

Waaaw! ICE Tom maakt indruk op de tieners…

Toen de individuele kampen waren afgelopen, slaagde ICE D nog in een bizarre stunt. Wat nog van blokken op de wip stond, daar waren enkele leden hun best voor aan het doen om die leeg te schieten. Wim en Dominiek kwamen helpen om van de laatste 8 nog de hoekjes op de onderlat weg te schieten. Alleen deden we dat quasi tegelijkertijd, en ja hoor, gelet ik iets later los dan Wim, slaagde ik erin niet die blok te schieten (dat was een rondeke of 2 later), maar wel Wim zijn pijl in 2 stukken te schieten, net toen beide pijlen elkaar ‘ontmoetten’ in de kap boven… Knipogende emoticon Je zou moeten er moeten pogen voor doen (in volle vlucht dus), dan zou je allicht wel even bezig blijven.

De tranen stonden in Wim zijn ogen, maar dat kan ook van ontroering geweest zijn natuurlijk… Emoticon met brede lach

Het deed ons plots denken aan een artikel welk we laatst lazen in het reglement van de KNBBW, m.n. art. 15 over recordpogingen, die door de KNBBW gehomologeerd kunnen worden… Lijkt me wel iets om es wat leven in te blazen dat artikel, want voor zover ik vernam, zou een dergelijke recordpoging als gestipuleerd in het reglement al dateren van 1990… Tijd om dat es van onder het stof te halen zeker? Enfin, es onze creatieve geesten laten broeden, en dan zien we wel… Allicht vinden we wel een plezante uitdaging, die ook de aanvraag via de KNBBW passeert… Je krijgt er ook een mooie herinnering aan als je iets neerzet: een certificaat (alweer werk voor Sylvain Vromant dus… Glimlach) welk overigens op het Congres wordt uitgereikt. Tof, toch?

Bon, kort en bondig, London is on its way… Ciao!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten