woensdag 16 mei 2012

Zomertornooi A.D. ICE… maar waar..?

Zoals er al enigen konden lezen, plannen wij U kortelings meer info te geven over een allerplezantst tornooitje wipschieten op houten blokken over 3 wippen. Wie dat niet plezant vindt, die is uiteraard welkom om niet deel te nemen. Het is echt wel voor de liefhebbers van onze traditionele sport.

Alleen: waar doen we dat? Ik kreeg enkele suggesties binnen… waaronder ene die ik U niet zou willen onthouden. Gelet onze blog een wereldwijd publiek aantrekt, kunnen wij zelfs over de landsgrenzen heen kijken.

Wat dacht U hiervan?

burj_khalifa_aka_burj_dubai-wide

Troeven:

  • lekker weertje
  • voldoende plaats en ruime kantine
  • op elk niveau van de toren is een wip te plaatsen

Enkele specificaties:

  • van wip 1 naar 2 naar 3 zal U zich per lift kunnen verplaatsen aan 10m/s (zo snel zijn die liften namelijk, ter info: dat is 36km/h)
  • als we een gemiddelde hoogte van een wip afronden op 30m, dan kunnen we in feite 27 wippen boven elkaar plaatsen.
  • Uit de eerste contacten met de eigenaar is een win-win deal in de maak: in ruil voor het gebruik van de infrastructuur, zou het volstaan dat wij de ramen 1 jaar wassen. Er zijn overigens 23.000 ramen, die een totale oppervlakte beslaan van 17 voetbalvelden… Om ze 1 keer allemaal te kuisen heb je 1 kwartaal nodig. De brave man vraagt ons dus eigenlijk of we 4 keer zijn ramen willen wassen. Mij lijkt dat niet overdreven…

 

Neen, geen zonneslag. U had recht op wat informatie… Weet U al waar dit torentje staat? Knipogende emoticon

Geniet van Uw avond, en tot één dezer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten