maandag 20 februari 2012

20/02/2012 - Vakantie!

IMG_0687

FC ICE Gistel speelde deze namiddag op verplaatsing tegen KV Sint-Amandsberg. Het werden natuurlijk forfaitcijfers, wat had U dan gedacht wel? Een ijzersterke jeugd in de spits, en verdedigers stijl Millecamps in de verdediging… Enkel het middenveld werd wat overvleugeld, maar de diepe passes van achter naar de spitsen maakten dat dus goed. Toegegeven: de jongste van de middenvelders (DD en Staf) wisselde geregeld es van uitrusting, want het moest toch nog maar es de test met het HPX handvat en de F7-latten doorstaan. En neem dat maar letterlijk: de lichamelijke schade was weer navenant. Gedaan met 3 weken tjoolen. De kist gaat dicht, tot de oplossing definitief uit te bus komt. Punt. Dit gaat nu mijn petje te boven.

IMG_0688

ICE Wim lukt ei zo na een hattrick in 1 schot, en dat bij zijn eerste poging op de 2de wip… Maar het moet één van de schoonste doubleetses zijn van dit prille kalenderjaar… Knipogende emoticon

Onze juniors-spitsen stalen verder de show, want finaal een sterke prestatie op een beschrijf. Ze betalen daar in Gent liefst 4 EUR, en dat voor kinderen van 7 en 9 jaar... Enfin, ik zou die jonge lui die nog de boog en pijl hanteren, en al op die leeftijd, nog geld toegeven om mee te doen. Maar goed, wie ben ik natuurlijk. Ze schoten bijna hun inleg terug. Nog een geluk dat ze niet méér schoten, of er zou her en der al weer gemor geklonken hebben.

Traagzaal trekt de witte wagen… alitereerde Guido Gezelle. Hij was pienter. Ik word dat ook – met de dag wijzer…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten