zaterdag 29 oktober 2011

29/10/2011 - Sint Amandsberg

ICE DenK en de juniors kiezen even voor het gemak deze namiddag. Na een ochtend buiten (gras maaien in de boomgaard), gaan we naar binnen. Er zal daar wellicht ook niet al te veel volk zijn, gelet er toch enkele mooie buitenschietingen zijn. Voor de juniors is het echter makkelijker: geen wind, en zo kunnen ze nog iets leren ook. ‘t Begint daar ook niet al te vroeg, dus moeten we ons niet haasten. ‘t Is vakantie voor iets hé… Glimlach

En ja hoor, ICE D had goed geredeneerd. Er waren 16+2 schutters009 aanwezig, dus werd het een puntenschieting op 1 wip. Je hoort me dus niet klagen, want dit was net waar ik op rekende. De juniors konden in de tuin, en tot bijna 17h konden we buiten zitten in een stralende zon.

Sport en spel!

 

Karoline won zeker de strijd met het kruiswoordraadsel van gisteren, dus dat was alvast een opsteker. Onder de wip iets minder succes, maar dat lag niet aan de schoten: die waren best ter plaatse. Ook de juniors hadden zeker elk wel iets verdiend. Uiteindelijk moest ICE D de boel rechthouden, met 5 vogels en een zijvogel. We schoten als ‘bende’ samen met JP van Temse, en die lukte er 8.

Morgenochtend trekken enkele ICE-lui naar de 7 hoge in Schelle. By the way: dat is dan al met de nieuwe wintertijd! Waar de namiddag ons heenbrengt, dat weet ik nog niet. We zien wel!

Ciao!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten