zaterdag 1 oktober 2011

01/10/2011 - buitenschietingen in de herfst…

Een mens zou het tegenwoordig niet geloven, maar sin002ds dik een week is de meteorologische herfst begonnen… Ik dacht dus eerst aan een grote “bug” in de weerapplicatie op mijn iPhone, en wou al woest gaan reageren naar de vendor van die app. Maar inderdaad, als ik naar buiten kijk, dan kan ik niets anders besluiten dan dat de “bug” eerder in ons klimaat zit dan in die applicatie op mijn telefoon… Glimlach

Het betekent in elk geval dat we ook geen herfstkleren gaan moeten bovenhalen vandaag, noch mijn ‘damartke’… Veel schietingen waaruit een keuze te maken vandaag, dat wordt dus moeilijk. Bijna overal ook met veel natura: de ene verschiet parelhoenen, de andere kippen en kalkoenen, en nog andere hanen. En dan zijn er ook mogelijkheden voor palingliefhebbers. Voor elk wat wils m.a.w….

Ook voor die ICE Juniors trouwens: die mogen zich vandaag gaan uitleven op de boerderij in Moerkerke, want oma is jarig!

Wat ICE vandaag allemaal staat te beleven, dat zullen jullie vanavond wel te lezen krijgen. Dat we niet gaan binnen zitten, dat weze bij deze duidelijk aangetoond. Quod erat demonstrandum… Knipogende emoticon

ICE Rudy en Linda trekken naar Lotenhulle, daar is heel wat paling op de wip te schieten. Gelukkig niet letterlijk natuurlijk.

lotenhulle

ICE Nadia, Wim en Dominiek trekken naar het nabijere Eernegem, waar dan weer ander lekkers op de wip staat.

eernegem

ICE Tom kiest voor instant-genot, en trekt naar Gavere voor een barbecue. Hopelijk komt het allemaal nog goed met hem, want uit een kort bericht zopas, bleek Tom last te hebben van koppijn. En die koppijn had alles te maken met een nachtje stappen… Glimlach We bidden samen met u voor een snelle recovery van onze Tom.

 

----> Update 20.30h na afloop van de beschrijven

64 schutters waren present in Lotenhulle. ICE Rudy en Linda kunnen vanavond in elk geval een stoofpotje van paling naar binnen spelen. 2 Zijvogels (Rudy) en 5 vogels (Rudy 3 en Linda 2) waren nodig om dat ‘geregeld’ te krijgen… Knipogende emoticon 

 

In Eerngem scheen de zon, ook figuurlijk. 004ICE Nadia, Wim en Dominiek verbroederden met de Dudzeelse Lieve, Johny en Staf. Gelet de beperkte opkomst van schutters (een 25-tal), werd maar op 1 wip geschoten. Onze bende haalde een mooie buit binnen: 1 volledig topspel (alle goed voor een kalkoenbovendij): Johny: Top – Zijdes van Wim en Lieve – Kallen van Dominiek en Staf; 14 vogels; 3 kippen en 1 kalkoenfilet… De 28 geschoten punten leverden per stuk nog 2,7 EUR op dus onze ganse namiddag was ‘bekostigd’ en elkeen ging met dikke stukken lekkers naar huis (of naar een terrasje..?)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten