zondag 25 september 2011

25/09/2011 - prijzenschieting Nieuwpoort - ledenschieting Heist

In gespreide slagorde trok ICE wel eensgezind naar de Belgische kust in de namiddag. ICE Wim en Nadia (geen lid in Nieuwpoort) trokken naar de ledenschieting in Heist. ICE Juniors Julie en Louise, ICE Ladies Linda en Karoline, en ICE men Tom en Dominiek waren op het appèl voor de laatste ledenschieting in Nieuwpoort van dit seizoen. De juniors, met Henri ook erbij, werden zelfs ter plaatse gebracht in de MG cabrio van opa en oma, die even kwamen meesupporteren (en ons trakteerden op zelfgemaakte appeltaart).

Traditioneel is die laatste ledenschieting een zogenaamde prijzenschieting: de wip werd gevuld met kampioenschapsblokken, en liefst 123 prijzen dienden te worden verschoten (telkens bij loting na schieten van een blok) onder –amper- 13 schutters…

ICE ‘ging lopen’ met alles samen 54 blokken van die prijzen (of net geen 44%… (voor de lezer die van statistieken houdt)). Meest markante prestatie deze keer kan echt wel op het conto worden geschreven van onze jongste schutter Julie. Die schoot op haar ééntje, tussen al dat volwassen geweld, liefst 7 stuks (waaronder zelfs 1 zijde)… Duim omhoog High five!

Tom trakteerde de aanwezigen dan nog op een extra rondje, waarbij hij ons voor elke blok met een halve euro beloonde. Die konden Linda en Dominiek alvast al niet laten liggen… Glimlach

Bon, met een koffer vol naar huis… Iedereen tevree!

Ook in Heist iedereen tevree, want in de koffer van ICE Wim en Nadia, zat toch al voor 2kg koekenbrood. Het ontlokte bosvrouw Nadia toch finaal een vreugdekreet. Wim schoot er verder nog 2 zijdes, moest nog kampen voor een puntvogel, en deed nog 2 vogels extra erbij. Niet slecht op 11 rondes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten