dinsdag 30 augustus 2011

29/08/2011 - ledenschieting Nieuwpoort

Normale wekelijkse afspraak op het terrein van Bloso Nieuwpoort voor de ledenschieting om 19u. Een pak ICE aanwezig: Louise, Julie, Linda, Karoline, Rudy, Tom en Dominiek. Veel activiteit ook, want enkelen onder ons dienden of individueel of ploegkampioenschap nog te schieten. Onze juniors Louise en Julie deden het opperbest met elk 4 blokken op 20 schoten. Er zijn volwassenen met minder punten op de lijst, dus een sterke prestatie!
Karoline schoot 6 punten, Linda liefst 14.
Dominiek en Louise schoten samen met Marc in ploeg, en haalden samen 21 punten. Ook hier haalde Louise weer 4 punten. Mooie prestatie.
Verder werkten we het reguliere kampioenschap af. We deden het er allen prima, hoewel er (alweer) veel meer op het bord had kunnen staan. Schutterswijsheid zegt dat er 20% kunde nodig is met 80% geluk. Misschien wat overdreven, maar niettemin: een beetje meer van dat geluk zou ons niet misstaan hebben.
Laatste keer ook dat onze juniors er konden deelnemen, want overmorgen begint het schooljaar opnieuw. Volgende week maandagavond zitten ze op dat uur al onder zeil...
Een jaar vliegt voorbij (en voor hen zeker ook de vakantie).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten