vrijdag 2 september 2011

02/09/2011 - avondschieting Doornik

Een prachtige avond, goed 26 graden, en een zwerm ooievaars die hun
slaapplaats zijn ontnomen... Imposant om zo'n troep 'live' te zien overvliegen. Geen kleine vogelkes...
ICE is vertegenwoordigd door Nadia, Tom, Wim en Dominiek.
Toen we het plein opdraaiden, bleek Tom zich plots te herinneren daar al es eerder te zijn geweest. En bovendien had hij de leuke boodschap voor ons dat het "h**ren" van wippen waren.
Uiteindelijk bleken maar 34 schutters aanwezig, en werd onder luid gemor gekozen voor een puntenschieting op 1 wip.
Het mooie weer liet toe de ganse avond buiten te zitten. Aan tafel verbroederden we met de de Filippen en Geertie van Waregem, en Gino van Wingene. Guido en Jessica van Tubize vervoegden ons later ook.
Het werd inderdaad een straffe strijd. Hoeveel keer we de Top-pin niet achteruit hebben geslagen, weet ik niet meer... Het ontlokte Guido de opmerking dat we maar moesten blijven trainen, want ook hij slaagde er niet in die neer te halen.
Uiteindelijk deed Tom dat wel, en hij vogelde er verder nog een stuk of 4 naar beneden. Wim slaagde daar ook een luttele keer in, in tegenstelling tot Nadia, die solidair bleef met Dominiek.

Tegen 1u waren we terug aan ons punt van afspraak. Ik mocht in elk geval de vanille wafels van Sanders niet vergeten, gelet ik de eerder gekochte voorraad van Nadia zo goed als volledig verorberde eerder die avond.
Verder ook geleerd dat bovenstaande geen bewaker huisvest, maar net die vanille wafels levert...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten