zaterdag 27 augustus 2011

28/08/2011 - Wetteren Ten Ede - Blokschieting

Vandaag vertrokken we rond 10.15h naar Wetteren Ten Ede, alwaar de jaarlijkse blokschieting plaatsvond:
Vol goeie moed aangekomen, en met de wetenschap dat we toch minstens 12 schoten zouden hebben, schreven we ons in... Intussen enkele obligate plaatjes van de stand zelf: 1 muitwip, en 3 open wippen:
Onze Tom bleek in een begenadigde dag te zijn: op wip 1 en 2 haalde hij 1x de blok neer, op wip 4 liefst 2 keer, waar ie dan ook won. ICE Rules:
Op wip 2 mocht Tom nog meekampen voor de prijzen, maar de energie bleek op te zijn... Een mooie waardebon rijker, en ettelijke schoten op de diverse afkampingen later, dienden we onze eerdere plannen aan te passen, en zijn we op het beschrijf later die namiddag daar ter plaatse gebleven...
Tom kon ondertussen zijn geluk met ons delen. Wat ie van zijn waardebon zal delen, dat zullen we pas in het najaar ontdekken. Of ook niet, who knows? ;-)
Het beschrijf in de namiddag was er ene om de muren van op te lopen. Velen van ons schoten prima, maar misten werkelijk alle pak. ICE Rudy, onze rapper van dienst, kon nog een beetje de meubelen redden met 2 Kallen, en ook Nadia deed er nog een Zijde bovenop. Maar we hadden duidelijk meer verdiend. Niettemin wist ICE Rudy zijn cool duidelijk te bewaren... Beelden zeggen vaak meer dan woorden, dus hou ik er met deze mee op. Tot een volgende blogpost!

Geef toe, coole troep toch, die bende van ICE Gistel, niet?
Wim en Nadia vertrokken nadien nog voor enkele dagen op uitstap, dus hun avonturen zullen we enkele dagen moeten missen...






Geen opmerkingen:

Een reactie posten