donderdag 25 augustus 2011

23/08/2011 - Leffrinckoucke - Tir aux honneurs

Hoewel het woensdagochtend overtrokken en donderachtig weer was, verkozen we (Rudy en Dominiek) toch tegen de wilde weer richting in te rijden, en in Noord Frankrijk nog wat te gaan oefenen met de traditionele boog.
Bleek dat veel schutters zich lieten afschrikken door het ochtendlijke weergeweld, want er traden nauwelijks 20 schutters aan.
Echter, ik kan bijna blindelings vertrouwen op mijn Weather Pro app op de iPhone:
En ja hoor, ook deze keer kwam de voorspelling bewaarheid: nauwelijks nog wat spetters toen het tornooi begon, en na amper een halfuur was er al geen regen noch wind te bespeuren. Tegen de middag werd het zelfs behoorlijk warm toen de zon door de wolken begon te priemen.
Nog enkele vlamingen waren naar ginder getrokken: ook Ronny King, Freddy, Nico en Iwan gaven present.
Rudy en Ronny haalden nog 12 punten, de rest... tja, daar zwijgen we vandaag maar even over. Tenslotte gingen we gaan oefenen, niet? ;-)
's Middags begon het beschrijf pas om 15h, dus werd over de middag gegeten en gerust. Ronny leeft naar aloude franse traditie, en nuttigt graag een ricard...
V.l.n.r. op de foto: Nico, Freddy, Ronny en Rudy.
Dominiek kreeg bericht dat zijn nieuwe boog, de Hoyt Vantage Elite Plus binnen was gekomen, en zag zich dus genoodzaakt huiswaarts te keren.
's Avonds afspraak in Zedelgem voor de ledenschieting, waar een mossel souper werd aangeboden door Ronny en Marnix.
Dominiek kon meteen zijn nieuw speelgoed uitproberen, en met succes: T, Z en 4 vogels. Het machien was meteen "ingewerkt"... ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten