zaterdag 3 november 2012

1-2/11/2012 - Allerheiligen, Allerzielen: vikings zijn ook niet meer wat ze ooit geweest zijn…

Ik had het eerder al over de recente ‘feestdagen’, en zal er niet opIMG_0111nieuw over beginnen. Toch kan ik jullie deze prachtige foto, gemaakt door Louise, niet onthouden. Ze heeft echt wel oog voor compositie, keuze van kleuren (in dit geval bewust B/W)… En ze slaagt er veelal in een verhaal te vertellen met een enkele foto. En dat voor een kind van 10 jaar!

Pertinente vragen krijg je ook voorgeschoteld bij het bezoek op een kerkhof, en zeker bij graven waar kinderen liggen. Dat moet haar zo hebben aangegrepen, dat het resultaat bovenstaande foto was. Ontroerend moet ik zeggen. En getuigend van een heel hoog EQ.

Onderwijl, waren copains Kristine, Chris & Patrick naar de IMG_2476namiddagtraining Immer Vooruit. Ze deden er hun best, en hielden elkaar mooi in balans. Wij hielden het rustig thuis. Met nadruk op ‘rust’, althans toch voor de kinderen.

Gisteren herhaalde de geschiedenis zich alweder. Denk aan Noormannen, en Vikings en dies meer… Verder daarop ingaan zou me enkele dagen zoethouden, en finaal voor U als lezer niet relevant. Ik had ‘s avonds wel nood om stoom af te laten, en dat lukte aardig. Henri trof weer raak, Julie en Louise haalden er elk 3 neer (Louise zelfs een kalleken), mama schoot ook al enkele hoogvogels, waaronder K, Z en Hoge… Papa schoot de rest van de 43 punten mee naar de Dullaertweg. Finaal telt voor ons daar ons eigen spelleke. En we hielden het plezant, sportief en spannend… Geslaagde avond, en gedachten es verzet. Dat was de bedoeling, en dat is wonderwel gelukt. En ook Koning Kevin had een schitterende avond ingepland vernamen we uit goeie bron: een heuse video-avond! … van een trouwfeest dan nog Glimlach. ‘t Moet wel iets hebben, een feest waar je aanwezig op was, es herbekijken vanuit eoa zetel. ‘t Is ne keer wat anders hé… Emoticon met brede lach

Naar mijn weerapp voorspelt, zou deze namiddag in onze regio nog een meevallertje zijn, als je even de wind buiten beschouwing laat. Maar goed, liever buitenlucht dan binnen gaan zitten, als je die keus al hebt. Misschien dus ideale gelegenheid om es naar Lotenhulle te trekken? We zien wel. Henri mag in elk geval nog naar een b-day-feestje van een buurmeisje. Zijn namiddagje Wonderlamp zal dus wel geslaagd zijn. Dan nog het obligate badje, bordje, en dan nog wat cosy in de zetel samen. En zo zit die herfstvakantie (met nadruk op herfst) er al weer bijna op.

Ik zie trouwens ook uit naar volgende week, er staat nog wel één en ander op stapel, en het jeukt al nu… Knipogende emoticon De Vikings wezen gewaarschuwd!

Prettig weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten